lazo72 Отговорено Януари 27, 2015 Отговорено Януари 27, 2015 ето и от мен нешто дано в и върши работа http://www.merakstudio.de/nexa-king/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=130&view=viewcategory&catid=31 1 Цитирай
krasi625 Отговорено Януари 31, 2015 Отговорено Януари 31, 2015 (Редактирано) https://www.facebook.com/video.php?v=10203380691547496 Някой има ли такъв ритъм за Корг Па50?Ако има някой да ми пише на скайп:samuil.metodiev Редактирано Януари 31, 2015 от krasi625 Цитирай
Roland G600 Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 Здравейте колеги.Трябва ми помощ.Наскоро смених клавирчето и сега съм с Ketron Solton MS 100...та въпроса ми е някой дали има стилове за такава свирка.Трябват ми няколко стила като за кръчмарска музика за народно,кючеци,балади и др. 2/4 7/8 9/8 бегинче 2-ка 9-ка Цитирай
Lorimar Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 Търся стил или миди на ''Неда Украден - Шуми шуми Яворе'' Аз я имам Цитирай
misho.d Отговорено Февруари 12, 2015 Отговорено Февруари 12, 2015 Търся стил или миди на ''Неда Украден - Шуми шуми Яворе'' Аз я имам вече я направих Цитирай
Peter Sense Отговорено Март 13, 2015 Отговорено Март 13, 2015 Мили колеги,знае ли някой дали може и как да се изтрият или заместят заводските стилове на па500 ориентал? Цитирай
krasi625 Отговорено Март 13, 2015 Отговорено Март 13, 2015 Мисля, че това не може да се случи! Цитирай
tony78 Отговорено Март 13, 2015 Отговорено Март 13, 2015 Мили колеги,знае ли някой дали може и как да се изтрият или заместят заводските стилове на па500 ориентал? Може! Махаш отметката която заключва фабричните стилове и си готов. Може да си вкараш колкото стилове искаш. 1 Цитирай
Ивайло Еспаньол Отговорено Март 14, 2015 Отговорено Март 14, 2015 Здравейте на всички!!! Разбрах, че БЪЛГАРИНА е голЕма работа, когато трябва да помогне на някой новак като мен! От известно време търся нещо от новите стилове за Korg Pa 50 и много се направиха, че не ги интересува да помогнат. Какво толкова Ви пречи да помагате, когато може да помогнете? Някой ще се научи по-добре от Вас ли? Та... ако някой има желание да ми прати някой стил с нещо ново като балади, кючеци, народни... може да ми пише на скайп modata4 или на фейсбук https://www.facebook.com/ivaylopd Ще съм му много благодарен! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Март 14, 2015 Отговорено Март 14, 2015 Еми мили колеги от 4-5 години помагам на новаци кат вас. Е кат не ви харесват българите искаите от американците помощ бе.Публикувани са линкове във темата сочещи към сетове за корг па ... включително и па 50.Нещо по-ново,нещо по-ново ама нещо по-ново струва пари ето за това всеки се ослушва и чеше дет не го сърби. Освен казаното музиката както и всеки един занаяд или по-модерно казано "бизнес" не само в България е препятстван от конкуренция.Па 50 си е професионален аранжор и зареден със хубава имформация в ръцете на добър клавирист ще е сериозна пречка за всеки в бранша. Цитирай
asan79onbashi Отговорено Март 14, 2015 Отговорено Март 14, 2015 (Редактирано) Мили колеги,знае ли някой дали може и как да се изтрият или заместят заводските стилове на па500 ориентал? Може,съгласен съм напълно със поста на колегата tony78 Редактирано Март 14, 2015 от asan79onbashi Цитирай
Анатоли Апостолов Отговорено Март 19, 2015 Отговорено Март 19, 2015 Здравейте колеги.Наскоро се сдобих с KORG PA600. Удобно клавирче, лесно за работа. Предишният ми клавир беше па800. Съдейки по сетовете на колеги, па600 има доста по-големи възможности. Бих искал да ви помоля да ми помогнете да го накарам да запее друга песен, понеже в момента съм със старият си сет от па800. В замяна предлагам сетове събирани от мен за па800. SKYPE: toli_dianov Благодаря. Цитирай
bmw Отговорено Март 28, 2015 Отговорено Март 28, 2015 Здравейте и от мен. Скоро си взех джем вк 2 и е абсолютно празен от към ритми и тактове...разполага само с фабрично заложените. Бих се радвал,ако някой реши да помогне в замяна пращам тактове за корг па 50 /евентуално биха тръгнали и на други модели корг/ Цитирай
bmw Отговорено Март 29, 2015 Отговорено Март 29, 2015 Здравейте и от мен. Скоро си взех джем вк 2 и е абсолютно празен от към ритми и тактове...разполага само с фабрично заложените. Бих се радвал,ако някой реши да помогне в замяна пращам тактове за корг па 50 /евентуално биха тръгнали и на други модели корг/ Намерих едно упътване за джем-а,ето го-http://www.manualslib.com/ дано е от полза на такива като мен оказа се доста сложно да си направя собствени тактове и все още се надявам на помощ от приятел ето и майл за всеки случай koceto1556_82@abv.bg Цитирай
Recommended Posts