Jump to content
Българският форум за музиканти

Анатоли Апостолов

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Рототоми MAXTONE

Profile Information

  • Gender
    Male

Анатоли Апостолов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги.Наскоро се сдобих с KORG PA600. Удобно клавирче, лесно за работа. Предишният ми клавир беше па800. Съдейки по сетовете на колеги, па600 има доста по-големи възможности. Бих искал да ви помоля да ми помогнете да го накарам да запее друга песен, понеже в момента съм със старият си сет от па800. В замяна предлагам сетове събирани от мен за па800. SKYPE: toli_dianov Благодаря.
  2. Привет колеги. Искам да се допитам до вас дали съществува компютърен софтуер за редактиране и преподреждане на сетове. Примерно, искам да си сглобя мой сет от други два. Има ли начин да направя това на компютър, защото на клавира е голяма играчка (прехвърляне на семпли, звуци и тн...) . Ще съм ви благодарен ако ми предложите някакъв начин.
  3. Привет колеги. Наскоро се сдобих с KORG PA800 и спешно се нуждая от два семпъла: гайда и кларинет, защото моите не звучат качествено. В замяна пращам добра информация. Facebook :Анатоли Апостолов. Моля, ако някой има, да обменим малко информация. Благодаря предварително.
  4. Здравейте колеги, Моля да бъда извинен, че пиша в отделна тема, но вече писах в раздела за технически проблеми, но отговор така и не получих. Собственик съм на Korg Pa 60, доста добро клавирче за парите си, но от скоро започна да ми прави проблем. Когато свиря, отначало всичко е добре, но след втората минута всеки тон от натиснат клавиш задържа и се получава невероятна герлотия... Отворих клавира, почистих и наместих гумичките, но проблема си остава. Въпросът ми е дали има начин аз, като що-годе разбиращ от техника, да го оправя, или трябва да се обърна към специалист. Моля ако някой знае от какво може да е проблемът, или начини за неговото отстраняване, да пише тук. Ще ви бъда много благодарен, защото работя с този клавир в заведение и нямам много време за ремонт. Поздрави: Анатоли Апостолов
  5. Колеги, от вчера имам проблем с моя Korg PA60. Когато започна да свиря, след около 5 секунди задържат всички клавиши, които са били натиснати и става една какафония до безбожие..... Моля ви, някой ако знае на какво се дължи този проблем и начин за отстраняването му, моля да ми отговори.
  6. Благодаря много колега. Длъжен бях да питам преди да направя някой гаф ....
  7. Здравейте колеги. Имам си една свирка Roland exr5s.Доволен съм от нея, но имам един проблем- не могат да се лоудват бленди. Обмислих вариант да сменя операционната и система с такава на exr46 oriental. Въпросът ми към вас е дали ще се получи и ако стане дали ще е в моя полза или не . Ориентирам се предимно към кръчмарските изпълнения.
  8. Здравейте колеги! Наскоро си закупих Roland exr 5s. След като разбрах че не мога да му импортирам бленди започнах да си ги правя сам, но трудно се получават. Ако има по- опитни от мен ще се радвам да ми дадете идеи, понеже съм нов в занаята... П.С.: Свиря Тракийска, Странджанска и Македонска народна музика. Благодаря ви предварително!
  9. Не знам но аз си купих наскоро ротоми макстоне и съм много доволен. Моите са на 3 на ред и като уцелих точно колко да натегна кожите и ми изкараха невероятен звук.За палките ми казаха че е най-добре ако си намеря изсъхнал дрян.Така и направих,защото научих че палките от магазина не съответстват.Намерих дрянови пръчки обработих ги изправих ги и се получиха перфектни палки. Усетих разликата,защото при палките които купих от магазина се натоварвах допълнително.Дряновите палки сякаш "дават нещо от себе си" и ми е по-лесно да свиря с тях,отколкото със купешките. И препоръчвам и ти да направиш така защото са леки и удобни(поне според мен)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.