Jump to content
Българският форум за музиканти

Ивайло Еспаньол

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ивайло Еспаньол

  1. Здравейте на всички!!! Разбрах, че БЪЛГАРИНА е голЕма работа, когато трябва да помогне на някой новак като мен! От известно време търся нещо от новите стилове за Korg Pa 50 и много се направиха, че не ги интересува да помогнат. Какво толкова Ви пречи да помагате, когато може да помогнете? Някой ще се научи по-добре от Вас ли? Та... ако някой има желание да ми прати някой стил с нещо ново като балади, кючеци, народни... може да ми пише на скайп modata4 или на фейсбук https://www.facebook.com/ivaylopd Ще съм му много благодарен!
  2. Здравейте! Имам Корг Pa50 и се надявам някой да ми помогне със сетове балади и кючеци примерно. Не съм музикант - професионалист и нямам намерение да споря с някой. Просто за домашно условие! Ако може някой да ми помогне, може да ми ги прати на скайп modata4 - ще съм му благодарен!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.