Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

съгласен съм

аз лично бих си избрал фендера и после епито

за харли бентън - дума да не става...

(говоря хипотетично - такъв амп - не ми трябва)

значи харлито ще се върже не по малко (около) от 300

епи нямат представителство

но предполагам Снежка не спи (по принцип - не само в 10 часа събота сутрин)

и в скоро време ще има чемпиън 600 в РФ

предполагам цената ще е 400

в такъв случай не би трябвало да има колебание - за 100 лв отгоре

получаваш фендер с хубав дизайн

• Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

От друга страна пък Mv3-та се намират трудно и няма как да го вземеш ново.

Остава и варианта Custom усивлател.Един 5 вата ще струва под 400 лв при това можеш да избереш какъвто звук търсиш,а съдейки по творбите на Gregg(поне тези които е пускал във форума) и на външен вид и качество ще изглежда дори по-добре.Вярно Фендера си е Фендер ама живеем в България... :cheers2:

Отговорено

Фендера си е фендер, и Маршала си е маршал, когато от свиренето ти с тях се изкарват някакви пари, и има смисъл да показваш усилватели. Иначе в нашите условия фендера не си е фендер, ами е усилвателят, който в повечето време седи вкъщи, показва се на приятели, и на него се свири толкова силно, че да не се карат съседите. Мисля си, че маломощните неща са доста подходящи за свирене вкъщи:punk_guitar:.

Отговорено

^Напиши едно "според мен" поне, а?

Ако искам ще си купя Порше и ше си го прасна на терасата - никой не може копче да ми каже.

На мен ми харесва Маршал - лампов - увеличавам го докато ми хареса звука. Което е шумно - комшиите обаче нямат нищо против - е къв е проблема не мога да разбера? Трябва ли да дрънча през GT6 при положение, че не ми харесва звука, а? Само 'щото не изкарвам пари от Маршала и 'щото някой мисли че е тъпа идея?

Отговорено

synchu :icon_shithappens:

Споделям ти мнението :rocker:

А за ампчето не знам ... Епифон валв джуниър е 99$ в Щатите, а Бентъна е 98 евро в Европа. И двете знаем къде са правени и с какви части така че разлика може и да не се открие голяма :)

Отговорено

//Офтопик със съмнителна ценност и чат отенък:

^превъзпитание, колега, превъзпитание :icon_shithappens: Наблягай на прогресива и вкарвай Металика, Гънс, АЦ/ДЦ брейкове за развлечение и те се кефят ..... :) Упражненията разбира се нема нужда да клатят стените.

Отговорено (Редактирано)

:)

Въпреки това, не мисля, че е чак толкова добра идея да се свири с такава сила вкъщи.

Аз имам едно JMP копие вкъщи с 4х12 кабинет, което, за да му изкарам драйва, трябва да ходя да свиря в другата стая.:) Е, ако човек има къща е друго, или добри съседи:).

Аз също нямам големи проблеми със среднощните ми свиреници на ниво поусиченична музика, ама има и съседи, които не подлежат на превъзпитаване.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Така си е... една моя съседка всеки път като свиря вечер "е излязла току що от болницата след операция и моли да си почине"... е па еб@х тез болници за наденица ли я кълцат всеки ден не знам :)

Отговорено

това ше има кофти звук - например като на фендер чамп - само за олдскуул рок става (най тежкия драив ше е кат смок на дървото, като се усили повече ще маца безобразно), а пък като се има в пред вид че е с ел84 съвсем...

Отговорено
това ше има кофти звук - например като на фендер чамп - само за олдскуул рок става (най тежкия драив ше е кат смок на дървото, като се усили повече ще маца безобразно), а пък като се има в пред вид че е с ел84 съвсем...

И защо ЕЛ84 да мацат.Не съм чувал подобно нещо с моя амп.Има ли някакво такова положение че този тип лампи го правят

Отговорено

^Няма някакво такова положение! :surprise: Просто хората си разговарят...като пред тото-пункт - споделят и декларират "клубно пристрастие" без,да са ходили на мача!