ManyG Отговорено Юли 21, 2006 Share Отговорено Юли 21, 2006 даде аз пипитах от каде мога да си ги намеря плагините Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManyG Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 добре де а плъгини има ли въобще за тая програма ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 това е много старо аз поне не се наемам да ти давам съвети за плъгини ако не ти е бавен компа задължително мини на нещо по актуално Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManyG Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 3.2 Гх 512 рам 128 карта на какво би ме посъветвал да мина ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 ми... примерно кубейс - с него може да правиш буквално всичко свързано с музика - записи, обработка, миксиране, мастъринг и т.н. Всички плъгини (с изключително редки изключения) работят на кубейс, освен това може да ползваш ВСТ инструменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManyG Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 и на него съм бачкал имам 2 гб плъгини за него но само незнам как като се запишат вокалите ала бала тама всичко после как да стане на .wav формат ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 Освен това Cubase кореспондира идеално с Reason. От това повече... Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 и на него съм бачкал имам 2 гб плъгини за него но само незнам как като се запишат вокалите ала бала тама всичко после как да стане на .wav формат ??? селектираш тази част от проекта която искаш да експортнеш 1 в wav и даваш - file - export - audio mixdown 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Август 14, 2006 Share Отговорено Август 14, 2006 Здравейте! Без значение дали експортвам уейв или мп3 през Cool Edit, в самото начало на песента се чува едно отвратително пукане, което не ми е ясно от какво се получава... Някакви идеи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 Пробва ли да преинсталнеш софта :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 спокс. и аз имах тоя проблем с кул едита. с преинсталиране не се оправя. имам приятели и при тях е така. решението е да оставиш аванс от 1-2 секунди в началото на записа и после да го МУТ-неш, или да си сложиш адобе аудишън - при него тоя проблем е изчистен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 Тва е някъв бък на софта така ли :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niilo Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 В Cool Edit-а си го има това... предполагам вид защита срещу пиратетата, защото един пич имаше лицензирано копие и нямаше този недъг. Но в Аудишъна наистина е оправена дупката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ManyG Отговорено Септември 11, 2006 Share Отговорено Септември 11, 2006 Добро утро Искам да попитам от каде мога да намеря някакви Plugin's или Patchove за Cool edit Pro защото обърнах целият нет и неможах да намеря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Търси с е-муле. Кул едита ползва само директ-х плъгини, от които има голямо разнообразие. Аз ползвам например Izotop Ozone, плъгини на Waves също вършат добра работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts