tremal Отговорено Декември 14, 2013 Share Отговорено Декември 14, 2013 Здравейте, има ли начин човек да чува гласа си по време на запис с Аdobe Аudition? Тоест, докато записва в микрофона, да се чува и в слушалките в същото време?Онзи ден минах през едно звукозаписно студио, където, разбира се, това се получава, но там се използва друга програма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigpoppa Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Хора помагайте... случи се следното. Смених си оперативната с 8-ца абе става и Аудишъна ми тръгва сичко си е наред. Проблема дойде после като реших да вкарам малко плъгини и за да сам по-точен Аутотун ФХ... аутотуна го инсталирах (уж) и после като вкарвах плъгина в самия аудишън... нанай... уж се инсталира, но после липсва... как мога да го оправа ?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Колко битови са Win , Audition, Autotune ? Най-вероятно е да се опитваш да пуснеш 32 под 64 . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Януари 27, 2014 Share Отговорено Януари 27, 2014 И при мен същия проблем аз съм с уиндоус 7, битовете на старите програми малки не стигат до никаде, а новите програми платени всички, уинампа сече аудишъна прекъсва, куул едита изчезва безседно, а колко добре си бяхме с XP-то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Януари 27, 2014 Share Отговорено Януари 27, 2014 Какво означава " Битовете на старите програми не стигат до никъде"? Виж с коя версия си на Уина и колко бита е ! Виж и с кои плъгини си и те колко бита са ! Ако си с 32 битови плъгини под 64 битов Уин , няма как да ги подкараш освен ако не използваш някакъв bridge unit Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigpoppa Отговорено Януари 30, 2014 Share Отговорено Януари 30, 2014 Бях с ХР и нямах проблеми със 7 също, 8–цата ми пак е 32 бита ама нищо не става.Някъде бях попаднал, че просто антарес не се потдържа от 8-цата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wood Отговорено Януари 30, 2014 Share Отговорено Януари 30, 2014 преди да инсталираш каквото и да е цъквай на свойства и промени съвместимостта на 7 или ХР , което ти е кеф, само гледай всички да са еднакви, провери добре колко бита е джама , колко бита е дала и колко бита са плъгините, на 64 битов джам може да слагаш 32 битови програми и плъгини, на 32 битов джам неможе да слагаш 64битови програми и плъгини, в 64 битови програми не може да ползваш 32 битови плъгини (освен ако не праиш една спорна врътка) и обратно в 32 битови програми неможе да ползваш 64 битови плъгини, ако сичко отгоре е правилно подредено, проблема ти е на друго место, или нешу пропускаш при инсталирането или самите инсталации са скапани и трябва да си намериш други Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigpoppa Отговорено Януари 30, 2014 Share Отговорено Януари 30, 2014 Пробвах... не става... пуснах всички със съвместимост за ХР и си се инсталират няма проблеми (уж) но после като се опитам да вкарам плъг-ина в адобето програмата автоматично се затваря и така абсолютно свеки път. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wood Отговорено Януари 31, 2014 Share Отговорено Януари 31, 2014 я си грабни дисковете и ходи на друго пц да видиш дали нещата там ше са различни 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 31, 2014 Share Отговорено Януари 31, 2014 Какво означава " Битовете на старите програми не стигат до никъде"? Виж с коя версия си на Уина и колко бита е ! Виж и с кои плъгини си и те колко бита са ! Ако си с 32 битови плъгини под 64 битов Уин , няма как да ги подкараш освен ако не използваш някакъв bridge unit 32-битовите приложения (и плъгини) работят под 64-битова система. 32-bit host + 32-bit plugin @ Win 64 = OK, или иначе казано: 32 се побира в 64. А bridge е необходим, ако използваш 32-bit plugin на 64-bit host. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigpoppa Отговорено Януари 31, 2014 Share Отговорено Януари 31, 2014 я си грабни дисковете и ходи на друго пц да видиш дали нещата там ше са различни Не само си грабнах дисковете, а направо си взех ново РС... НР i5 2.70 gHz 4gb Ram и така нататак и така нататак, 600 евра се изръсих просто за кутията дет се вика само и само а вида какво ? Че с ш*бания Windows 8 просто не става. Порових се малко посред нощята и успях да разбера какво става... 1-во самата 8-ца има някаква въшлива защитна система, отделно от Антарес вече пускат продуктите си с iLok USB активатор, което е супер измама, щото ти даваш 130$ за програмата и после още 60$ за активатора, но както и да е.Целия филм идва от това! Самата 8-ца е фалшива, както и измишльотината с активатора. Истината е, че успях от всички продукти на антарес единствено Аутотуне-4 да подкарам и всичко е наред... кракната... даде ми я един домениканец (потдържам връзки с всякакви хора) и нещо не беше както ние си ги кракваме ами имаше няква друга схема подобна на кейген и активатор смесено някакво... Но за жалост 4-ата на антарес е много зле и не ми върши работа... та така мили приятели... просто сме прецакани да си плащаме и то за нещо, което реално е с мноооого завишена цена... Ако някой в близките дни се изживее като мега хакер и успее да прецака 8-цата ше е супер щото 200$ не ми се дават... (200$ е цената на най-евтината програма на антарес а именно аутотун ефектс - другите са още по скъпи) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Януари 31, 2014 Share Отговорено Януари 31, 2014 Ако наистина ти трябва - ще си го купиш. Това е суровата истина в наши дни. Даже и руснаците почнаха да си купуват софта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigpoppa Отговорено Януари 31, 2014 Share Отговорено Януари 31, 2014 Ако наистина ти трябва - ще си го купиш. Това е суровата истина в наши дни. Даже и руснаците почнаха да си купуват софта. Братле... искам да си го купя софта ама филма е друг. 1-во няма гаранция, че ше върви на 8-ка (а биоса ми на компа не позволява 7, Виста или ХР) и 2-ро рових се в сайта на антарес да вида как ше стане покупката и се получава така... софтуера си плащаш и получаваш, а активотора един Бог знае от къде се взема!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Февруари 1, 2014 Share Отговорено Февруари 1, 2014 1. Win 8.1 е изключително безпроблемна ОС - работя на нея още от бета версията, досега (около година вече) не съм имал проблеми. 2. VST ефектите мнооооооого рядко са зависими от операционната система - а и на официалния сайт на Антарес най-вероятно си пише (проверих - работят на 7-ца, значи ще работи и на 8.1) 3. iLok - http://www.sonic8.com/ilok/ 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigpoppa Отговорено Февруари 4, 2014 Share Отговорено Февруари 4, 2014 1. Win 8.1 е изключително безпроблемна ОС - работя на нея още от бета версията, досега (около година вече) не съм имал проблеми. 2. VST ефектите мнооооооого рядко са зависими от операционната система - а и на официалния сайт на Антарес най-вероятно си пише (проверих - работят на 7-ца, значи ще работи и на 8.1) 3. iLok - http://www.sonic8.com/ilok/ Братле... златен си да знаеш... още сега поръчвам iLok-a и действам! Мерси много !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts