Jump to content
Българският форум за музиканти

wood

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wood

  1. я си грабни дисковете и ходи на друго пц да видиш дали нещата там ше са различни
  2. преди да инсталираш каквото и да е цъквай на свойства и промени съвместимостта на 7 или ХР , което ти е кеф, само гледай всички да са еднакви, провери добре колко бита е джама , колко бита е дала и колко бита са плъгините, на 64 битов джам може да слагаш 32 битови програми и плъгини, на 32 битов джам неможе да слагаш 64битови програми и плъгини, в 64 битови програми не може да ползваш 32 битови плъгини (освен ако не праиш една спорна врътка) и обратно в 32 битови програми неможе да ползваш 64 битови плъгини, ако сичко отгоре е правилно подредено, проблема ти е на друго место, или нешу пропускаш при инсталирането или самите инсталации са скапани и трябва да си намериш други
  3. wood

    Cubase/Nuendo

    моля да ми дадете key command XML за cubase 5 , известно време трябваше да работя с друг DAW, сега се връщам към cubase и след сума време организация на VST , папки и други бумаштини забелезвам , че бързите клавиши са тотално оплескани, не работат неща като ф3, ф4 , ф11 , контрол + клик , алт + клик , тях некакси поправих ръчно, но има такива които немога например хоризонталния зоом . спомням си че го правх с контрол + скрола на мишката или беше алт + скрол , да ама сега не и като се опитам да сменя комбинацията пак не ми разрешава. смених целия command XML , в менюто ми излизат cubase standart, cubase 5 , pro tools , ма не ства комбиняциите са различни от тва което трябва да бъдат .
  4. намалява , увеличава да , мърдах го нагоре надолу , затова и реших , че е кабела .
  5. преди няколко дни смених пц-то , последва няколко дни местене на проекти и програми . вчера започнахме запис и се появи един гаден шум -> http://www44.zippyshare.com/v/81005697/file.html , мисля си ,че може причината да е в кабела на микрофона (на старото пц работеше без проблем) има едно ''обаче'' , не съм пипал скапания кабел . преди голямото прехвърляне само изключих кабела от звуковата карта и преди записа само го включих , не е дърпан , омотаван , връзван или каквото и да е . искам да проверя дали шумчето може да идва от друго място преди да се хвърля да давам пари за кабел (прекалено се изръсих за пц-то и сега паричките са ми болна тема). кабелчето иначе е оригиналния кабел на микрофона ,(кондензатор) samson c01 , звуковата карта е edirol ua-25ex , работя с cubase 5 . друго което остава да кажа е , че грижливо съм подредил всички кабели и никой не се пресича с никой , и никой носещ звук не се движи до друг носещ ток .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.