Dilian Nedev Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Yamaha Vocal Rack . Не съм го пробвал , но ми казаха , че вършел доста добре работата Цитирай
spenser Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 това за иамаха ще го пробвам....а иначе аз искам вокалите да звучат плътно и да мога да разполагам с много ефецти...то в коол едита си ги има ама въпроса е че аз като сложа даден ефецт се нешо се прецаквеа....или се заглушава вокала или почва да пръщи....имам чуството че е от аудио картата.... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Значи не си ги настройваш както трябва ефектите . Ако мислиш , че са некачествени , може да пробваш с някой пакет на Waves - имат доста ефекти . Цитирай
ANDiTKO Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 (Редактирано) Cool Edit Вече няма! На 18 Август 2003 Cool Edit беше закупена от Фирмата за софтуер Adobe. И програмата се преименува на Adobe Auditon.Последната весия е 2.0 и скоро се очаква 3.0 Ето как изглежда сега програмата: Tutorial Links : Official Adobe Tutorials You tube Video tutorials DirectX and VST plug-ins in Adobe Audition (official video tutorial) External Links : Official Site Adobe Audition in Wikipedia Редактирано Септември 1, 2007 от ANDiTKO Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Cool Edit Вече няма! Е как да няма, аз го имам, имат го и други хора. И spenser явно го има, щом пита за него. Брех, как изчезвали в небитието порграмите на хората! На въпроса: За да ти звучат плътно вокалите, трябва така да си ги изпял и така да са записани. Не очаквай да намериш някаква програма, която да те направи Борис Христов или Крис Барнс. Колкото и да си играеш с екуалайзера, не можеш да създадеш честоти, които ги нямаш в гласа. Затова по-кротко с апаратурата. А и щом ще правиш музика с вокали, знай, че те не носят много ефекти - само дозирани количества. Освен ако не искаш да се правиш на Майк Патън. Цитирай
ANDiTKO Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Е как да няма, аз го имам, имат го и други хора. И spenser явно го има, щом пита за него. Брех, как изчезвали в небитието порграмите на хората! Оффф че стее!Що не четете по внимателно? ANDiTKO wrote: Cool Edit Вече няма! Казах че вече няма, не че не я е имало някога.И аз едно време ползвах CoolEdit +Тва написах : На 18 Август 2003 Cool Edit беше закупена от Фирмата за софтуер Adobe.И програмата се преименува на Adobe Auditon Към ликовете дадох линк за информация за програмата от Wikipedia Wikipedia wrote: Adobe purchased the latest, non-shareware version (Cool Edit Pro 2.0) from Syntrillium Software in May 2003 including the ability to record and mix unlimited tracks (up to the capabilities of your PC) and a large loop library called "Loopology". They renamed it Adobe Audition and released it on August 18, 2003. Ето пак линка към Wikipedia Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Да, така е, знаем, но човекът не питаше има ли Кул Едит , а как се обработват вокали с нея. Чети внимателно. И аз отдавна не ползвам Кул Едит, но не ходя по форумите да информирам ни в клин , ни в ръкав, че ВЕЧЕ няма такава програма. Дубрютру, Колумбе, откри топлата вода. И за кво са му на spenser тия линкове - не видях някъде да е обяснена работата с вокали под Кул Едит? Човекът иска хитринки, не туториали. Една от основните хитринки относно вокалните ефекти е: колкото по- малко - толкова по добре. Новобранците обикновено претрупват нещата и става мазало. По- добре е да намалиш нещо, отколкото да го увеличиш. Това са златни правила, които ги няма в туториалите. Цитирай
ANDiTKO Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Аз просто казах че вече CoolEdit няма да излиза и че Adobe са купили правата и продължават проекта. Пък от къде се появи DYLGIQ и почна да говори че "порграмите на хората изчезвали в небитието" .... А ако се питате защо ви собщавам че CoolEdit вече няма.... Освен че е малко странно да говориме за стар Discontinued Software (от преди 4 години),нека и другите хора да знаят за Adobe Audition. Та няма да пращам ЛС на spenser да го знае само той +Това Yamaha Vocal Rack . Не съм го пробвал , но ми казаха , че вършел доста добре работата Yamaha Vocal Rack е VST plugin.Как ще го сложи в CoolEdit/Adobe Audition. За това сложих линка с toutorials-ите. Човекът иска хитринки, не туториали. Еми ето една хитринка!Пробвай с Adobe Audition, може вече да не пращи!Това е защото Adobe Auditon ползва собствени DirectX и ASIO драйвери които са доста по "леки" и по добри от тези които идват с Windows.Също така виш някой Tutorial и не прекалавай с ефектите Цитирай
FiToKa Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 използвам тая програма - Cool Edit Pro. Но понеже китарата записва Моно, как може да допълня каналите до Стерео. Благодаря много! Цитирай
Icarus Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Натискаш F11 и кънвъртваш в стерео чрез съответната отметка. Цитирай
vlex Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 A иначе не е като да няма специално форум и за софтове Гледайте шибания форум, бе мамка му! Кво всеки пуска де му падне Цитирай
antonium Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 използвам тая програма - Cool Edit Pro. Но понеже китарата записва Моно, как може да допълня каналите до Стерео. Благодаря много! тва дето искаш да го допълниш до стерео няма смисъл по-добре я изсвири два пъти Цитирай
FiToKa Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Благодаря за отговорите. Да, аз досега това правех. Нахвърлям още 1 запис. А иначе се извинявам за грешния раздел. Повече няма да правя така Цитирай
antonium Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 е тогава за кво ти е да ги правиш стерео? Цитирай
Recommended Posts