FUB_HS Публикувано Юни 19, 2018 Share Публикувано Юни 19, 2018 Привет на всички! Извинявам се предварително, ако темата не е за тук. Имам една абсолютно смахната молба, имам желание да семплирам, въпроса е, че на семпъла, който съм се спрял, му нямам midi файл. Той е супер елементарен,има 2-3 тона в него, но се опитвам всячески да го направя в тоналност, но едия тон ми се губи яко, та дрънка. Ще съм мега задължен, ако някой може да ми направи едно миди на този семпъл, в тоналност. Това е семпълчето 1.wav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Юни 20, 2018 Share Отговорено Юни 20, 2018 В смисъл...не го чуваш кое какво е или нямаш с какво да го направиш на миди? Щото ако е първото акордите са: си-ми сол#---си-ре#-фа#----до#-ми-сол#----ла-до#ми. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FUB_HS Отговорено Юни 20, 2018 Автор Share Отговорено Юни 20, 2018 Благодаря ти за отговора! Имам с какво да направя, не ми бяха ясни чисто нотационно тоновете, тъй като солфежа ми го няма никакъв и до ден днешен. Ще седна да ги набера днес, дано се получи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts