Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 73
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

..... пичове и двете части на Батио ги има в Замундата и при това с много добро качество , не погледнах от кога ги има но ги изтеглих и съм доволен .... даже втора част от 2004 е ДВД рип целия пакет е около 2 гига включително има и 4 албума на Батио плюс схеми и т.н. . напишете guitar lessons и готово ... има и демонстрацията на Кико от Ангра ..... Цеко :)

Отговорено

Е то хубаво, че ги има и двете части в замундата, ама темата беше за speed lives ... :(

Отговорено

Абе само на мен така ли ми се струва или Анджело е с перука !!! Смисъл, не че има нещо лошо ако се харесва, ама просто ми беше любопитно дали и на друг му е правило впечатление :secret:

Отговорено

the_gorer, да ти кажа нещо, ако случайно не го знаеш. Проблемът да нямаш акаунт в Демоноид.ком се простира до това, че не можеш да свалиш самото .торрент файлче. ако някой с покана ти свали 15 .торрент файла и ти ги прати след това ти можеш да си източиш всичките видео/ДВД/софт или каквото съдържат. Айде късмет! :secret:

Отговорено
the_gorer, да ти кажа нещо, ако случайно не го знаеш. Проблемът да нямаш акаунт в Демоноид.ком се простира до това, че не можеш да свалиш самото .торрент файлче. ако някой с покана ти свали 15 .торрент файла и ти ги прати след това ти можеш да си източиш всичките видео/ДВД/софт или каквото съдържат. Айде късмет! :(

Хехе, това го зная, но ако пратя на всеки който иска speed lives торент файла, всеки ше го изтегли и ше ми падне коефициента в сайта и ше ме банат.

Абе скоро ше го пуснат и ше ви уредим покани :)

Отговорено

^ Ми те го пуснаха.

Междудругото, не разбирам много от торенти, но ми се е случвало да не мога да подкарам даунлоуда на даден торент, понеже не съм регистриран в тракера, от който е смъкнат.

Вероятно понякога и в самите теорент файлове има някакви пароли, защити...

Отговорено
^ Ми те го пуснаха.

Междудругото, не разбирам много от торенти, но ми се е случвало да не мога да подкарам даунлоуда на даден торент, понеже не съм регистриран в тракера, от който е смъкнат.

Вероятно понякога и в самите теорент файлове има някакви пароли, защити...

Ами има да, затова ти казвам че ако ти пратя торент файла, който съм истеглил от сайта с моя акаунт и ти го истеглиш ше ми отчита трафик на моя акаунт. Иначе може да стане този номер, поне от демоноида.

А що казваш че са го пуснали ? аз немога да го отворя... само мога да вляза в него през форума им, но официалния адрес не се отваря... поне при мен

Отговорено

Хмммм ами на мен що не ми го отваря :hysterical:

Единствено влизам през http://www.forum.demonoid.com

На Б** адсл съм с 1 мегабит скорост интернет съм и освен provider-a ми да го филтрира по друг начин немога да си обясня това...

Отговорено

Не казвам да го даваш на всички, а по принцип ако дотрябва за нещо... :greenangel:

Търсихте ли го на Mininova & The Pirate Bay? Там няма регистрации и всичко се тегли фор фрий...

Отговорено (Редактирано)
Не казвам да го даваш на всички, а по принцип ако дотрябва за нещо... :)

Търсихте ли го на Mininova & The Pirate Bay? Там няма регистрации и всичко се тегли фор фрий...

В тези двата го няма.

Дoсега съм намирал два торента, които не искат регистрация за Спийд Ливс - единият беше менте с няколко кратки клипчета от различни китаристи вътре, а другият беше истински, но се смъкна до 61% и умря до там.

Аз не мога да разбера защо просто някой, който има акаунт в Демоноида не го смъкне???

И по-точно защо никой не го е смъкнал досега, вече няколко месеца???

После ще си го разпратим помежду си кой както знае.

Например чрез групово влизане в хъба на Дата.БГ, където някой го е споделил.

Важното е някой да го смъкне и да го има в наличност на харда си, така че не чакайте да ви дадат още покани и да поканите мен или някой друг мераклия, а го пуснете да се смъква - полезен ще е за всички.

Редактирано от the_gorer
Отговорено

Пуснах го да се смъква от Демоноид.Цом, но скоростта е мижава доста (5-6к), надявам се да се увеличи повече по някое време. B)