patzo Отговорено Юли 10, 2018 Автор Отговорено Юли 10, 2018 Общо взето ми остана само кутията да направя. Ама ми се иска да е по така "кастъм мейд" . Ще е 2U стандарт. След няколко дена мъки да науча как да я направя със SolidWorks, вече повечето неща които ми трябват са ми ясни и почти съм готов с кутията. Чудя се само колко де е луфта между капака и самата кутия, намерих една готова кутия и там беше по 0.2мм. на страна. Дали да го направя толкова или малко повече?. Капака е такъв тип... 1 Цитирай
patzo Отговорено Септември 29, 2018 Автор Отговорено Септември 29, 2018 Проекта върви бавно и славно, но имам малък напредък - пристигна кутията. Предния панел не се съм го поставил, но има малко работа по него, измислил съм го малко по-интересно. Когато стане готов ще кача снимки. 3 1 Цитирай
patzo Отговорено Октомври 6, 2018 Автор Отговорено Октомври 6, 2018 Преамчето придобива форма 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 7, 2018 Отговорено Октомври 7, 2018 Ще стане по-добро от заводско май. Респект! 1 Цитирай
patzo Отговорено Декември 1, 2018 Автор Отговорено Декември 1, 2018 (Редактирано) Преамчето е завършено . В началото на първото му пускане беше най-шумния преамп който съм чувал, но след доста промени сега е най-тихия който съм чувал. Като се замисля проблема който имах със шумните лампи в началото се оказа добро нещо за проекта защото промених някой неща, а и със шумните лампи всеки недостатък се чуваше. Входния трансформатор е Lundahl LL1538 а изходния Carnhill. Лампите са JJ ECC802S GOLD и JJ E88CC GOLD. Гейна е със 11 степенно ключе. Захранването на отоплението е реализирано със lm350 регулатор като е със плавен старт, но не прекалено плавен просто обира големия пик. На фантомното е със tl783. А на анодното със 4 кондензатора по 220uf като непостредствено преди лампата има още един със по-ниска стойност. Има ключе за нискосрязващ филтър който е към 55Hz на -6db, пад който е -16db и ключе за обръщане на фазата. Редактирано Декември 1, 2018 от patzo 5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2018 Отговорено Декември 3, 2018 Супер яко, поздравления за проекта и крайния резултат! Цитирай
Recommended Posts