mandarinski Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 на мене хард диска ми е разделен на 3 и в директория D: съм си инсталирал абсолютно всичкият музикален софтуер,само бекъп папките са ми в другият драйв.пробвай и ти да направиш така-целяит софт в един драйв и да видим дали пак ще ти се появи този "проблем"! Цитирай
salt Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 Благодаря на всички.Разрепих проблема. Цитирай
fura Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Когато импортвам Миди файл във ФЛ ми дава да избера на колко миди канала да се разположи. Например сега като ползвам VST-а плъгина Edirol Orchestral, и вътре си има различни ченъли, и миди файла си подрежда звуците по ченълите, не разбирам после може ли от пияно рол-а да променя кой звук към кой ченъл е. Ако някой знае някакъв начин, ще му бъда много благодарен Поздрави на всички и ЧНГ Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 незнам, аз със каналите се оправям с CakeWalk pro 8 основно за мидита е.. от там настройвам мидито после като го вкарам в хост програма, да не прави проблеми... Цитирай
nota Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Когато импортвам Миди файл във ФЛ ми дава да избера на колко миди канала да се разположи. Например сега като ползвам VST-а плъгина Edirol Orchestral, и вътре си има различни ченъли, и миди файла си подрежда звуците по ченълите, не разбирам после може ли от пияно рол-а да променя кой звук към кой ченъл е. Ако някой знае някакъв начин, ще му бъда много благодарен Поздрави на всички и ЧНГ Здравей !!! Ако ми обясниш по обстойно може и да се опитам да ти помогна Аз горе долу я знам FL STUDIO. Цитирай
VSTi Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 (Редактирано) не точно от пиано рола... виж къде са ти настройките на трака (не миди канала) и потърси опцията any или цифрите от 1 до 16 - т.е да определиш точно на кой миди канал ще пращаш събитието... т.е. миди записа. Ако файла е дженерал миди, всичко ще стане автоматично...(това е идеята на GM стандарта) и естествено е по-добре да избереш опцията "всеки миди канал на отделен трак" Редактирано Януари 10, 2009 от VSTi Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 11, 2009 Отговорено Януари 11, 2009 Всеки миди канал на отделен трак е, ако файла е Standard 1, ако е 0 нестава! Цитирай
fura Отговорено Януари 13, 2009 Отговорено Януари 13, 2009 Благодаря ви ще пробвам А дали можете да ми препоръчате друга програма спецялна за Валс, не FL Studio. ФЛ си я обичам много, но имам чуството че не е много за такъв стил музика. Дали има някоя програма, също такъв синтезатор с VST плъгини която да бъде за по-класическа музика? Поздрави Цитирай
nota Отговорено Януари 13, 2009 Отговорено Януари 13, 2009 (Редактирано) Благодаря ви ще пробвам А дали можете да ми препоръчате друга програма спецялна за Валс, не FL Studio. ФЛ си я обичам много, но имам чуството че не е много за такъв стил музика. Дали има някоя програма, също такъв синтезатор с VST плъгини която да бъде за по-класическа музика? Поздрави Еми Sonar,Cubase например но и FL STUDIO също става според мен . Редактирано Януари 13, 2009 от nota Цитирай
Nic Toms Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Значи като вкарам няколко инструмента и няколко ефекта на лаптопа ми ( 2 гб Рам // Интел дуал коре 2 Гхц// и М-Аудио Фаст Трак УСБ ) почва да пращи и да завива програмата , а на др комп (256 мб Рам ///Пентиум 4 2.4 Гхц // вградената дънна аудио карта ) работи идеал ПОМОГНЕТЕ КАК ДА ОПРАВЯ ПРОБЛЕМА Цитирай
nota Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 (Редактирано) Значи като вкарам няколко инструмента и няколко ефекта на лаптопа ми ( 2 гб Рам // Интел дуал коре 2 Гхц// и М-Аудио Фаст Трак УСБ ) почва да пращи и да завива програмата , а на др комп (256 мб Рам ///Пентиум 4 2.4 Гхц // вградената дънна аудио карта ) работи идеал ПОМОГНЕТЕ КАК ДА ОПРАВЯ ПРОБЛЕМА Здравей Колега !!! Еми виж Аудио настройките на програмата. -Options/Audio Settings и там кадето пише Auto Close Device в ляво на него трябва да избереш твоята звукова карта и под него дето пише DirectSound Prpperties има един плъзгач местишго на 7168 samples и мисля че трябва да стане. Ако има нещо друго питай Скайп:marin_d76 Успех !!! Редактирано Февруари 17, 2009 от nota Цитирай
Trayo Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Здравейте,видях че темата е нова и ви моля за инфо по темата ФЛ 8 - от къде мога да си изтегля програмата? В замунда имаше разни вируси в качените там програми.В други торенти я нямаше.Благодаря предварително. Цитирай
Nic Toms Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Здравейте,видях че темата е нова и ви моля за инфо по темата ФЛ 8 - от къде мога да си изтегля програмата? В замунда имаше разни вируси в качените там програми.В други торенти я нямаше.Благодаря предварително. В замунда я има , но антивирусната програма засича крака като вирус . Дърпай смело !! Цитирай
Nic Toms Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Скоро излиза версия 9 в която има доста промени и иновации както и новият Грос Бийт Цитирай
solo5 Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 браво а какви са системните изисквания? Цитирай
Recommended Posts