Мариана Публикувано Декември 6, 2017 Share Публикувано Декември 6, 2017 Здравейте, влизам във форума директно с нова тема. Синът ми е на 4 годинки и е запален по барабаните от половин година насам. Вече 3 месеца взема уроци, а за Коледа очакваме и доставка на детски сет на mendini (подходящ за хора с височина от 90 см до 150 см). Понеже никой от семейството ни не е музикален се налага да търся съвети тук- какви са препоръките Ви за толкова малко дете, какви аксесоари трябва да осигуря, условия и всичко, за което не се сещам. Досетих се, че трябва да осигуря слушалки заради шума, но ми е трудно да намеря подходящи за малък човек. Нуждая се от съвет по звукоизолацията на стаята и всичко, всичко останало. Бюджета е доста ограничен, затова ще помоля препоръките на марки да са съобразени и с това, тъй като предстоят много покупки накуп. Линк към очакваните барабани тук: https://www.ebay.com/itm/MENDINI-5-PIECE-CHILD-JUNIOR-JR-DRUM-SET-CYMBAL-BLACK-BLUE-GREEN-RED-SILVER-/300634027375 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makedonetsa Отговорено Декември 14, 2017 Share Отговорено Декември 14, 2017 Здравейте ! Първо сина ви е доста малък и не знам до колко ще се справя с барабаните, но със сигурност ще помогне за музикалната му култура . Барабаните които сте поръчали са по-скоро играчка, но за момента май друго не ви е нужно. Нека детето се забавлява и дано интереса му към музиката и барабаните остане и през следващите години когато ще може и практически да се развива . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 14, 2017 Share Отговорено Декември 14, 2017 Сичко има и за деца! Линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
H.R. Отговорено Януари 21, 2018 Share Отговорено Януари 21, 2018 Възрастта отдавна не е фактор. Всичко се случва на този свят: www.youtube.com/watch?v=Qkf4cAfJqxI Дали Вашият син скоро ще стане добър колкото него или пък малко по-добър ...времето ще каже Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vito Отговорено Октомври 9, 2019 Share Отговорено Октомври 9, 2019 Здравейте! Аз бих ви посъветвал и да подберете за детето си подходяща музика с по-изразено присъствие на ударни инструменти в стил софт-джаз, латино, латин-джаз, класически мелъди-рок. но не ви препоръчвам тежки стилове като дет-,траш-, спийд-, гръндж-. Тези неща не са за деца. Прекалено агресивни са. С шумоизолациятя на стая и на помещения като цяло и ние големите имаме проблеми- в БГ като цяло мат.база е много слаба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts