Jump to content
Българският форум за музиканти

Airborn

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара, Ableton

Profile Information

 • Gender
  Male

Airborn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Това е моят дебютен сингъл с пробив на международния Synthwave / Indie Dance World !!
 2. Обожавам рок музиката като цяло, но също така се развих и като продуцент на електронна музика. Комбинирах и двете, и резултатът е интересен. Ако искате да ви ремиксирам парче, или нещо, което винаги сте искали да чуете в друга адаптация, съм отворен за идеи: https://soundcloud.com/airbornmartin/crawling-fractals Мерси
 3. Случайно се натъкнах на вокал на Porter Robinson в една рандом папка и реших да го използвам за да запълня място между фразите на първия вокал, който семпълнах. Ако ви звучи интересно и искате да го развием, да го обсъдим. Въпреки, че по този начин е доста елегантно, няма да попречи и втора версия.
 4. Като потребител на Ableton от 2010-та насам, мога само да препоръчвам и насърчавам. Като цяло няма разлика в качеството на звука между платформите, това е мит. Въпрос на удобство с интерфейса.
 5. Ще се поработи над въпроса, много благодаря отново. Получавам само позитивни отзивни от слушателите за новата вервсия.
 6. Ще го оставя на репост, за да събереш малко плейс и внимание. Не го сваляй още ако искаш, просто линкни моята версия в описанието си!
 7. Идея с много характер, динамично е, фънка се усеща със сигурност
 8. Супер приятно, медитативно даже.
 9. Вокала със сигурност грабва вниманието Мощно!
 10. Чудна композиция, бих се радвал да използвам нещо подобно в някоя моя концепция в стил 80те
 11. Направо ми се такоа таковата, бравос.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.