Jump to content
Българският форум за музиканти

Airborn

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Ableton

Profile Information

  • Gender
    Male

Airborn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Това е моят дебютен сингъл с пробив на международния Synthwave / Indie Dance World !!
  2. Обожавам рок музиката като цяло, но също така се развих и като продуцент на електронна музика. Комбинирах и двете, и резултатът е интересен. Ако искате да ви ремиксирам парче, или нещо, което винаги сте искали да чуете в друга адаптация, съм отворен за идеи: https://soundcloud.com/airbornmartin/crawling-fractals Мерси
  3. Случайно се натъкнах на вокал на Porter Robinson в една рандом папка и реших да го използвам за да запълня място между фразите на първия вокал, който семпълнах. Ако ви звучи интересно и искате да го развием, да го обсъдим. Въпреки, че по този начин е доста елегантно, няма да попречи и втора версия.
  4. Като потребител на Ableton от 2010-та насам, мога само да препоръчвам и насърчавам. Като цяло няма разлика в качеството на звука между платформите, това е мит. Въпрос на удобство с интерфейса.
  5. Ще се поработи над въпроса, много благодаря отново. Получавам само позитивни отзивни от слушателите за новата вервсия.
  6. Ще го оставя на репост, за да събереш малко плейс и внимание. Не го сваляй още ако искаш, просто линкни моята версия в описанието си!
  7. Идея с много характер, динамично е, фънка се усеща със сигурност
  8. Супер приятно, медитативно даже.
  9. Вокала със сигурност грабва вниманието Мощно!
  10. Чудна композиция, бих се радвал да използвам нещо подобно в някоя моя концепция в стил 80те
  11. Направо ми се такоа таковата, бравос.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.