Jump to content
Българският форум за музиканти

Мариана

новаци
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Мариана's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, влизам във форума директно с нова тема. Синът ми е на 4 годинки и е запален по барабаните от половин година насам. Вече 3 месеца взема уроци, а за Коледа очакваме и доставка на детски сет на mendini (подходящ за хора с височина от 90 см до 150 см). Понеже никой от семейството ни не е музикален се налага да търся съвети тук- какви са препоръките Ви за толкова малко дете, какви аксесоари трябва да осигуря, условия и всичко, за което не се сещам. Досетих се, че трябва да осигуря слушалки заради шума, но ми е трудно да намеря подходящи за малък човек. Нуждая се от съвет по звукоизолацията на стаята и всичко, всичко останало. Бюджета е доста ограничен, затова ще помоля препоръките на марки да са съобразени и с това, тъй като предстоят много покупки накуп. Линк към очакваните барабани тук: https://www.ebay.com/itm/MENDINI-5-PIECE-CHILD-JUNIOR-JR-DRUM-SET-CYMBAL-BLACK-BLUE-GREEN-RED-SILVER-/300634027375
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.