onedevo Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Здравейте! Интересува ме дали някои е пробвал това кубе и на каква цена върви втора ръка, що годе запазено? Какви ви са впечатленията от Фронтмен серията като цяло? Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 7, 2016 Отговорено Октомври 7, 2016 као цяло -няма по гаден усилвател,според мен,де.. 7 Цитирай
lyu_records Отговорено Октомври 8, 2016 Отговорено Октомври 8, 2016 Аз имам един такъв във формата на глава FM100H От няколко дни съм горд собственик на една доста приятна лампова глава, FM-a ще го продавам ако имаш интерес пиши на Л.С. Главата никак не е гадна, за транзисторен амп зависи какво се търси като звучене Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 9, 2016 Отговорено Октомври 9, 2016 Каква и е разликата на главата от комбото?И свете са ужасни понеже са еднакви.Високите и средите на 0 да ги оставиш все нямат махане.Пиши и трещи. 3 Цитирай
jorog Отговорено Октомври 10, 2016 Отговорено Октомври 10, 2016 Зависи със какъв говорител ще се ползва усилвателя. https://www.youtube.com/watch?v=3-xnERu21zg https://www.youtube.com/watch?v=QAnQlVPy5Ks Цитирай
TONY Отговорено Октомври 11, 2016 Отговорено Октомври 11, 2016 (Редактирано) Да, както казва хилбили, това е един от най-неприятните усилватели. Китайски Фендер = пълен боклук. Последният ми допир с това чудо на техническата мисъл и китайската продукция бе 2007. Усилвателя си беше на рок бар Фенс и понеже другият китарист в групата ми нямаше свой амп, трябваше да свири с него. Озвучител беше Данчо Лазаров, бивш китарист на Милена, който го знае е наясно, че е добър и в свиренето и в озвучаването. Та Данчо си игра половин час, за да изкара някакъв що годе приемлив звук от този амп. За мен това е кошмар и не бих се занимавал изобщо с такъв боклук. Имам американски транзисторен Фендер с 2х12 , като идеология индентичен. Обаче разликата е от небето до земята. Естестено не е евтин, като китайския. Според мен и за 100 лв да ти го дават, бягай далеч. ПС - сетих се, че веднъж съм се возил на трабантче. Ами бих предпочел пак да се кача на трабантче, отколкото още веднъж да чуя китара в този амп. Редактирано Октомври 11, 2016 от TONY 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 11, 2016 Отговорено Октомври 11, 2016 Абе китайски бил... То и HRD III е китайски, ама свири много яко (не броя транзисторната драйв секция, де). 1 Цитирай
H.R. Отговорено Октомври 13, 2016 Отговорено Октомври 13, 2016 Все още се мъча с такъв. Ако все още нямаш претенции и започваш да се учиш отсега - може да мине за начало - но и трябва да ти го продадат на достатъчно ниска цена. 100 w си е много мощен ако ще е за стая в панелка, но намален 1,5/10 се понася. Не му използвам драйва, а със външен дист. педал. 1,5/10 ....при положение, че един амп му излиза душата най-често на около 60 %..... Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 18, 2016 Отговорено Октомври 18, 2016 От всички усилватели, на които някога съм свирил (а те не са малко) този е най-гадния. Има само един плюс и той е, че е мощен и става за репетиционна. Клийн каналът става без да е хубав, но всякакъв драйв от това нещо звучи като гнездо с оси. Виртуално всеки друг усилвател в този клас звучи по-добре от въпросният фендер, та дори и някои нискобюджетни 15 ватови практис ампове. Цитирай
Recommended Posts