ZVER0 Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Зверо, биричките част от облеклото ли са? Ама разбира се Без биричките сме за никаде - нито свирим, нито пеем. Цитирай
Crimson Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Мйетълски Т.к. с бандата лайв изпълненията ни се броят на една ръка, мога да кажа че за мен лично е най-важно да ми е удобно докато свиря! Излизам с фанелка на мойта банда 'щото ми е гот!! Иначе ако се разберем нещо предварително с бандитите може и да се облечем и по друг по-различен начин @bobalan, Балканджи rulezzzz! Цитирай
Martyr Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 (Редактирано) Еми аз излизам най-често по възможно най-мейнстрийм облекло: черна риза, черен лак, черен грим, кецове...косата трябва да е мазна и сплстена или зализана с нечовешко количество гел ултрафикс про , но от гледането ми на клипа на Фейт Ноу Моур-Доказателство(мързи ме да преключвам езика) ми се ще да излезна по костюмче...хахах абе позата си е главна част от шоуто Редактирано Ноември 26, 2007 от Martyr Цитирай
TrumpetNick Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 Ами ето така... Въпрос на стил... Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 очила , шапка и джапанки. само това Цитирай
herbari Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Нормално се обличам...така или иначе ще се съблека ако е в клуб...става задушно такова :) иначе ако е навън гледам да ми е удобно Цитирай
vurbito Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 хм аз както си ходя anyway кецове велурено сако и тениска motorhead и тъмно сини дънки с прокъсани крачоли (всичкото е тъмно) Цитирай
Lukas_84 Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 къс ръкав иначе после ще миришеш на туршия трябва да му е удобно на човек. Но винаги се кефя на сценичните костюми, хората имат въображение и правят шоу понякога Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 Има места, на които искат да се смесваш с публиката...(костюм, етикет и т.н.) Има и такива, на които трябва да си личи, че ТИ си на сцената и трябва да си по-екстравагантен от другите! Аз лично се чувствам ужасно неуютно в костюм и предпочитам екстравагантния стил (където и да ми се наложи да свиря). Все пак, аз съм музиканта - човека на сцената и като имам възможност (а гледам винаги да имам), налагам моето виждане! Макар, че преди 2 дена свирих с костюм и вратовръзка в столичния народен театър... Цитирай
Firehouse Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Като за музиката - тип "през 80-те". Скъсани дънки Чарлстон, черна тениска, дънковата риза с навити ръкави, гривните и според настроението кърпа на главата ала Марк Нопфлер. Цитирай
annimm Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 зависи какъв ефект искаш да постигнеш Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Като за музиката - тип "през 80-те". Скъсани дънки Чарлстон, черна тениска, дънковата риза с навити ръкави, гривните и според настроението кърпа на главата ала Марк Нопфлер. Аз все още не съм излизал на сцена ,но ако свирех във хард рок група определено бих се обличал така... Можем да добавим и някоя екстравагантна шапка например Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Облеклото си е цяла идейна концепция Дори за крайните стилове (особено за тях)! И не трява да се подценява! В зависимост от това, което искаш да втълпиш, изразиш или просто за да подсилиш ефекта можеш да избереш определена ти шъртка, цвят, размер дори! Много са важни аксесоарите - ако откриеш някоя своя запазена марка и станеш поне малко популярен с музиката си, то ще бъдеш запомнен с късметлийската кърпа, която ти стърчи от задния джоб или снимката на майка ти на гърба на дънково ти яке...Но най - вече трябва да са ти удобни дрехите! Много ми е интересно как онези пичове от ЛОРДИ свириха на живо във Финландия с бутафорните си пръсти и пяха през силиконовите маски!? Преди време приятел се качи на сцена с оогромни обувки тип Танкове пя, пя, покуфя и се изтресе в барабаниста, бутна микрофони, скъса кабели и кожата на касата... Смяяяхххх! За какво? Имиджът е всичко, каза той :recourse: Звездите имат място да вършеят, тука по тия нашите си клубчета трябва да сме максимално компактни и проветриви - хем за да не закачаме струнникът на съседа, хем да не му ухаем зле! За живите рок сцени - там имаме най-голяма възможност да изразим себе си чрез дрехите си - тип " татуировка " на ръката в която някой се заглежда! Аз обичам да свиря с тениски на не особено свързани със стила ми групи - примерно свиря класик хеви кавъри, а тениската ми е на Секс Пистълс - идеята ми е, че възприемам всичко, което е направено с душа, сърце и поне малко професионализъм! Това лято свирих пред заклети рокери с потурести къси дънки тип " Ъ-ъ, аз съм Мишо Шамара ...", даже някой ме замери с тоя коментар от публиката Обаче на сватбата на сестрата - е нямаше как да се изтипосам с Мейдънката Не че не искам, изкараха го въпрос на семейна чест да не бунтартсвам и се получи Чичи Ачи с костумето и баса.. :) Както всеки дотук каза и очевидно ще остане като генерално заключение по темата : облеклото зависи от обстановката, точно колкото поведението от условията :) Цитирай
gili79 Отговорено Април 8, 2008 Отговорено Април 8, 2008 Най-много се кефя когато съм със къса дънкена пола-синя,бяла риза или синя и черни велурени ботуши.Дълги обици и блестящо колие на врата.Косата ми е черна и като я изправя става дълга.Имам гримьорка която се грижи за грима ми . Така се обличам за заведението което пея. Цитирай
Recommended Posts