Jump to content
Българският форум за музиканти

herbari

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от herbari

  1. O-zone мисля че също е добър вариант!
  2. Може би, но ако първо я намокриш. Обаче не препоръчвам да пробваш, може тотално да се прецака звука.
  3. Черпя ви всички с този канал Предполагам повечето го знаете, но все пак!
  4. В къщи свиря със стари slip-on маратонки на quicksilver, но на репетиции с каквото съм си обут (маратонки, кецове). Определено съм на мнение, че с маратонки с равна подметка се свири по лесно (ползвам slide техниката). Никога не съм свирил с ръкавици, не ми излизат мазоли, нямам проблеми, бих пробвал, но едва ли бих ползвал за постоянно. Ползвам палки Pro-Mark 5A Nylon/Wood Tip.
  5. Да се разпиша за тази година Айде... догодина пак!
  6. Аз бих си взел хубав стол за да не се изгърбвам. Кожите малко по малко по нататък ще ги смениш. Като за начало можеш да си отделиш време да ги настоиш максималко добре.
  7. Някой ако скоро е ходил до камертона да каже дали са заредили някакви чинели, че последния път като ходих имаше само сплешове и китайци...
  8. Съгласен съм с колегата. Иван Енев е човекът! Няма да сгрешиш с него.
  9. Не се кефя на Металика, но Ричърд Чийз е голям! Джемчето се е получило доста свежо, поздравления
  10. ДУ са много скъпи и въобще не съм и немога да се докосна до тях, но ПДП звучат добре даже много добре и при това са на нормални цени.
  11. Не стискай палките прекалено много. Виж какви са основните постановки на ръцете, коя ти е най-удобна и я практикувай.
  12. Има хора които нямат възможност да свирят в тях с акустични и затова ползват електронни, а причините за продажба на такива може да са всякакви. Може да искат да си купят по хубави (не разбирам много но има двузонови ел. падове, тризонови.), а тези които продават да са били просто докато се научат. Незнам. Лека вечер!
  13. @lileu да много е добър. Скоро попаднах на него докато гледах канала на Майк Джонстън.
  14. 1.6мм е дебелината. Още когато постнахте първите отговори го измерих. Това което ме кара да мисля, че ще стане, е че има ISS mount за Super Hoop II, за Steel Regular Hoop и само за Regular Hoop. Знам Stagg каква нас**на марка са, но все пак си заслужава да пробвам, ако не стане ще поръчам и Regular Hoop-ове на Пърл. Благодаря за отговорите!
  15. Поразгледах още малко ИСС маунтовете на Пърл и видях че имат модел за Regular Hoops. Ето този - http://www.thomann.de/gb/pearl_is0810_iss_...alte_system.htm . Та въпроса ми заслужава ли си да пробвам с него ?
  16. Обръча само е на стаг правя си сет, а идеята ми е рак тома/овете да са плитки и този оптимаунт не ми върши работа.
  17. За размера не съм изпуснал да видя, но въобще не съм обърнал внимание за 2.3 и 1.6 мм и като цяло дали ще се огъва. Единственото което ми изглеждаше като пречка е извивката на обръчите на Стаг в горния край. Мисля че ако ще купвам такъв холдер най-удачно ще е да взема и обръч към него. Благодаря за отговорите.
  18. Възможно ли е това - http://www.thomann.de/de/pearl_is0810sl_is...alte_system.htm да се захване за обръч на Стаг. Някой виждал ли е такава машинка отблизо претенциозна ли е към обръчи. П.С. добре ще е да направим една тема за всичко и вместо да правим нова тема всеки път когато имаме да питаме за някаква глупост да пишем там
  19. Лууууд ли си... много интересна музика... еваларка! Успех за напред!!!
  20. Айде аз ще разчупя малко ситуацията и да ни върна на земята... че последно време само неземни работи се пускат тука да ни текът лигите
  21. Свежарки сте! Браво! Важното е да се кефите... както се вижда от клиповете и хората се кефят... какво повече
  22. А за още 300 лева над тия 1000 го взимаш чисто нов от друг магазин (ако не ме лъже паметта де)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.