musicman Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Да си призная честно, не съм разучил още всичките функции на новия форум защото има по-сериозни проблеми а именно досадната грешка за драйвър еррор. Нека да фиксираме стабилността на форума и после ще разцъкаме екстрите Цитирай
AXE Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Бе къде изчезнаха опциите за игнор?? Сякаш ги имаше първите дни, а сега, когато ми трябват, ги няма Цитирай
synchu Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 ^Контрол панел -> Игнорирани потребители Цитирай
AXE Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Ма верно съм кьорав. Мерси. Ей сега ще нахраня списъка Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Защо вече не се вижда кой чете в дадения момент дадена тема или в кой форум е? Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Опцията е изключена с цел да се намали "натоварването",но поради липса на особен,даже никакъв,ефект ще бъде включена отново при преминаването ни на нов хостинг(в близките дни). П.П. Много яки музички,между другото - тези от линка в профила ти,де.В момента слушам "Waltz". Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Мерси за отговора, не че е някаква супер важна опция де, просто се заучдих, беше полезно Мерси и за оценката на музиката ми! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 8, 2007 Отговорено Март 8, 2007 (Редактирано) Случва се от време, на време, предимно вечер следното: докато давам мнение, ако натисна Ctr за да иползвам даден знак или да си сменя кирилицата, Opera-та ми забива и ме изхвърля - понякога забравям за този проблем и просто полудявам като се случи - някакви решения? Редактирано Март 8, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
musicman Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Това, което описваш изглежда да е проблем на Опера-та а не на форума. Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 (Редактирано) +1 Малък проблем Как е възможно тема да има 0 прочита ,при положение , че вече има няколко мнения. Благодаря Редактирано Март 12, 2007 от Self-Sacrifice Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 И аз го видях това като факт днес... Предполагам е било временно, защото в момента мисля, че се отчитат правилно прочитите и мненията на темите. @...taka li e? - a taka. Броузъри много, проблеми много Не всеки скрипт е оправилно оптимизиран да работи на всеки броузър и обратното - не всеки броузър работи ОК с всеки скрипт. Например на мен Файър Фокс ми къса нервите с пост датата си... което Опера не прави. Цитирай
synchu Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 ^По-вероятната причина е че статистиката се актуализира не постоянно, а на някакъв времеви интервал - примерно 1 час Цитирай
musicman Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 ^ Даже на половин ден Пестим процесорно време. Цитирай
Recommended Posts