zanev 70 Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 Брех много як стана тоя джем бе .... нямам думи .... Най после чух парчето на tocata - супер яко е станало .... А после чух и варианта на Vlado_Abroad - нямам думи .... абе и двамата сте избили де що има риба по морета и реки ...... Браво ..... Цеко Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Що не дадете линк на бекин' трака, ама не в ПутФайл, ЮТюбе и от сорта (и без ритъм китарите !!) Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 ще гледам да направя днес вариант без ритам китари и утре ми се обади на скайп адрес Zanev1970 и ще ти го пратя - просто не мога да кача файл по друг начин - имам някакъв проблем с нета ..... Цеко :metalist: Цитирай
Telerig Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Ее тоя джем всеки размазва братче...Владо ашколсун братле... след туй цепене на кочини, бутане на кошари, пръскане буркани с мармалади и конфитюри, оране на ниви и бой на рибата само да свърша бачкане и отивам да ритам каруците вкъщи Данчо в putfile сайта си има да даунлоуднеш файла виж има "даунлоуд" - само трябва да цъкнеш 20 пъти next...next..next Редактирано Януари 12, 2007 от Telerig Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 visiondann колега ето варианта само с бас и барабани http://media.putfile.com/Rock-Jam-2-no-guitars- . оказа че действително може да се теглят файловете от Путфайл.ком - и както ти каза Telerig има даунлоуд функция и след тове 20 пъти next...next..next после с десния бутон върху таргета и теглиш файла по стандартния начин не отнема повече от 2-3 минути . Успех ... Цеко :metalist: Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 не знам колко е законно, ама аз отивам на менюто VIEW, оттам отварям sourse, после с контрол + Ф търся МП3 и копирам намереното във флаш гета. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 не знам колко е законно, ама аз отивам на менюто VIEW, оттам отварям sourse, после с контрол + Ф търся МП3 и копирам намереното във флаш гета. Thanks! Цитирай
ho6imin Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Разцепихте ме,бе!Владо с какво свириш бе змей(освен с ръцете си) Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 не знам колко е законно, ама аз отивам на менюто VIEW, оттам отварям sourse, после с контрол + Ф търся МП3 и копирам намереното във флаш гета. И аз преди го правех така,ама след няколко даунлоуда Путфайл почват да мрънкат срещу прекомерния бандуайд(не че има голямо значение) Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 (Редактирано) То след вчерашните изпълнения малко ме е срам, ама нали е Rock'n'Roll <a href="http://media.putfile.com/rocko--roll" target="_blank"> Те тава е мойто туй, джемът... </a> Не сме много за пред хора ама толкова си мога, пък и някакъв цикъл установявам в главата си ама т'ва е: Да съм свирил. Както и да е... Кольо, Друг начин за даунлоад е ако актив хикс контрола ти е Куик тайм. А май на тоя сайт по дефолт е така. В случай че ползваш регестрирано копие (ейпъл му викат ПРО) има опция на десния клавиш "Сейв ас сорс" и тва е най бързия и лесен начин, а и щом софта позволява, значи е законен. Друг е въпроса колко законно си регистрирал QT. Относно мойто гиър в случая с джема положението е. Китара Аполо (а ла Лес Пол), АМТ Фатал Тюб, картата на дъното, нуендо, 1-я кабинет който видях, от Гитар рига, някакъв ривърб (малко е байгън, нейсе...), и понеже си дърпах някакви таблички за честотите от една друга тема, сложих и някакъв еквалайзер (пак от рига). Хабер си нямам от запис т'ва ми е сефтето. Редактирано Януари 13, 2007 от RockoBG Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 http://media.putfile.com/rocko--roll те т'ва е линка ама нещо не мога да се сборя с новата форма и ми дава някаква грешка Цитирай
Telerig Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Хабер си нямам от запис т'ва ми е сефтето. Много арни пентатоники вкарваш - на места даже много ме кефят...а тона ти за нещата които си споменал си е баш хубав...аз обаче от вчера не мога да си отворя кюбейса дава ми няква грешка номер 2 която я засича още в началото като си търси лиценза...кво ли не правих как ли не го инсталирах не става братче и на друг дял го инсталирах и всичко и няма... ...и накрая ще има формат ц и отиде днеска цял ден на кино... скапани компютри ше им .... ката Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 ho6imin Публикувано на Днес, 02:45 AM Разцепихте ме,бе!Владо с какво свириш бе змей(освен с ръцете си) Благодаря много за коментарите от всички!Заборавих да кажа с кво записвах-китарата беше любимия ми бял Suhr Classic S (H/S/S) през домашното ми оръжие за запис Line 6 PODxt в саунд картата и в Cakewalk след това. Владо П.С. Роко,много арно усукваш тея пентаттоники,айде и другите-Телериг,Налбантов,Данчо,Механов,Гео с един метъл слап Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 http://media.putfile.com/rocko--roll те т'ва е линка ама нещо не мога да се сборя с новата форма и ми дава някаква грешка Много харно си го ударил и тона наистина ти е много гот ,давай все така Цитирай
Delyan Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 (Редактирано) Много готини неща сте изсвирили, много се кефя! Тук драснах и аз малко. Много готин бекинг трак, БРАВО!!! Редактирано Януари 13, 2007 от Delian Цитирай
Recommended Posts