НиколайGK Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Syd Barrett, Richard Wright (Pink Floyd)Greg Lake (King Crimson, ELP) Martin Weaver (Wicked Lady) Цитирай
Dimitar Dickinson Отговорено Юни 16, 2014 Отговорено Юни 16, 2014 Bruce Dickinson -Iron Maiden (idol) Stanley Harvey Eisen - Kiss Цитирай
molinar1 Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 Tori Amos, Roisin Murphy, Sinead O'Connor Това са моите любимци Цитирай
ive0808 Отговорено Юни 23, 2014 Отговорено Юни 23, 2014 Марая Кери, Славка Калчева,Кейти Пери,Оне дирекшън,Селена Гомез,Деми Ловато и т.н. Цитирай
LP1 Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 Аз пък залагам на Васил Найденов, винаги когато пее на живо успява да ми гали слуха Впрочем той какъв глас е , струва ми се тенор ? Цитирай
deyan1 Отговорено Май 27, 2015 Отговорено Май 27, 2015 Фреди Меркюри, Роби Уилямс, Глен Хюз са ми в топ три Цитирай
bmo Отговорено Септември 13, 2015 Отговорено Септември 13, 2015 В първия пост по темата от 2005г. пише "Певеца на Maroon 5 също има потенциал." - Десет години по-късно написаното адски ме изкефи Иначе който не е слушал Грегъри Портър, много е изпуснал, въпреки че много тук не биха проявили интерес към джаза. Цитирай
VeselinM Отговорено Септември 20, 2015 Отговорено Септември 20, 2015 Васил Найденов е много добър певец наистина - и дори да не е бил подготвен да изпее някоя песен, пак се съгласява, ако публиката я пожелае. Иначе, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Джон Ленън. Пол Маккартни много хора го подценяват като певец, на мен ми е любим обаче. От българските певици Мими Иванова най-много ми гали ухото с гласчето си. Цитирай
boreto555 Отговорено Септември 24, 2015 Отговорено Септември 24, 2015 Roy Khan (Kamelot), Наско от Б.Т.Р. , Мирослав Костадинов, Steven Wilson, Румен Бояджиев (FSB), Константин Цеков (FSB).. и други. Цитирай
MrNikoi Отговорено Октомври 15, 2015 Отговорено Октомври 15, 2015 И Джорджано се появи във форума :) Цитирай
malena_m Отговорено Април 3, 2016 Отговорено Април 3, 2016 Почти никой не спомена някой нов певец, а има добри такива.Исках да спомена Лана Дел Рей, понеже тя може да пее и ниско, и високо.За пример лайв кавъра й на Heart Shaped Box: Исках да спомена и някой мъж - Аксел Роуз.Не смятам, че е нужен коментар за него. Цитирай
malena_m Отговорено Април 3, 2016 Отговорено Април 3, 2016 Нека не забравяме и Нанси Синатра... Цитирай
Recommended Posts