Jump to content
Българският форум за музиканти

boreto555

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно boreto555

  • Рожден ден Октомври 4

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара/Вокали

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив
  • Interests
    Музика, изкуство, история, психология, философия, природа, география..

Contact Methods

  • Skype
    borislav526

boreto555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте на всички, пиша ви, защото тази година завършвам училище и все още не сме решили какво да правим с класът ми на изпращането.. предложиха ми да изпея някоя песен и нямам идея какво да изпея.. Моля дайте съвет ако ви идва наум нещо.. Бих желал да е нещо българско, малко по-интелигентно, щото са ми писнали парчета, които никой не слуша вече след 3 месеца... с басов тембър съм, но височините не ми се упъват.. Чакам предложения
  2. Имаш много цветен тембър Но има тук-таме фалшивини, ако ще се занимаваш по-сериозно обърни внимание на дикцията си.. т.е. изразителното пеене, да се чува всяка буква и да се набляга на съгласните, иначе става като едно мънкане с а,ъ,о,у.. и т.н. Усех!
  3. Здравейте след близо 9 години от началото на поста ето ме и мен! Причислявам се към басите, но не мога да кажа към коя разновидност ми е тембърът.. пея в хор като 2-ри бас, но не съм академично образован.. така, че ще пратя този линк, който да даде пояснение: както и в клипа: хващам и ниските и фалцетите, и звученето е същототo (като най-ниският тон, показан в клипа,го изкарвам по-чист т.е. не е fry).
  4. Здравей! Заоблянето е най-характерно за хоровото пеене (и в операта се използва). Може би някой поп изпълнител някъде е използвал тази техника, но иначе заоблянето не е характерно за попа. Но при хоровото пеене е меко-казано - задължително.
  5. boreto555

    Любими певци

    Roy Khan (Kamelot), Наско от Б.Т.Р. , Мирослав Костадинов, Steven Wilson, Румен Бояджиев (FSB), Константин Цеков (FSB).. и други.
  6. Здравейте, беше ми интересно да си направя една като статистика за рядкостта на някои тембри/видове глас. Какъв е вашият тембър/вид глас? (Малко инфо: тембърите/видовете глас могат да бъдат мъжки:бас,баритон,тенор и женски:алт,мецо,сопран.. ако сте примерно: тенор не значи, че не може да взимате ниски тонове, а просто по-високите октави са ви по-лесни и удобни за пеене, а ако не знаете със сигурност кой от видовете глас имате може да изпратите песен, която ви е много лесна за пеене). Ще започна от мен.. аз съм бас.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.