Baby Thomas Отговорено Януари 10, 2007 Share Отговорено Януари 10, 2007 Не мисля, че Firefox-а има Trusted Sites... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 10, 2007 Share Отговорено Януари 10, 2007 Tools > Options -> Privacy tab -> Cookies -> Exceptions -> въвеждаш URL -> Allow button. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Януари 10, 2007 Share Отговорено Януари 10, 2007 Или забраняваш java script за форума и всичко заспа даже червения бутон не ми се появява Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Януари 11, 2007 Share Отговорено Януари 11, 2007 И после очакваш да ти бачкат всичките ajax екстри в личния профил примерно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 11, 2007 Share Отговорено Януари 11, 2007 Tools > Options -> Privacy tab -> Cookies -> Exceptions -> въвеждаш URL -> Allow button. Cookies е съвсем различно от секюрити зоните, но както и да е. Това естествено отдавна съм го направил. Но не става трика... Нищо, една досада повче. Тъкмо ще ми намали спама!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Януари 11, 2007 Автор Share Отговорено Януари 11, 2007 Мисля,че с новия софтуер има напредък по въпроса,вие как мислите? Специално по въпроса с проблемните теми - мисля, че е доста по-прилежно и лесно за идентификация. Благодаря от името на всички, които споделят мнението ми! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Януари 11, 2007 Автор Share Отговорено Януари 11, 2007 А междудругото много приятна опция беше информацията за инструмента в инфото Ама да не прекалявам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 12, 2007 Share Отговорено Януари 12, 2007 Tools > Options -> Privacy tab -> Cookies -> Exceptions -> въвеждаш URL -> Allow button. Cookies е съвсем различно от секюрити зоните, но както и да е. Това естествено отдавна съм го направил. Но не става трика... Нищо, една досада повче. Тъкмо ще ми намали спама!!! Тебе може да ти е естествено, но на половината мрачни юзери по света не им е ествествено Сори за подценяването!! Знам, че само с това действие не се осигурява пълен аналог, но в комбинация с оше няколко става Проблема е, че не ти е в това проблема За съжаление нямам Файърфокс и не мога повече да го разцъкам. Ако пътьом намериш решение надявам се да го постнеш, на ползу роду Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 12, 2007 Share Отговорено Януари 12, 2007 Ха-ха-ха. Няма какво да се извиняваш, аз благодаря за търпението и отделеното време, но се ядосвам откъде-налъде другаде ще става, а тук не. Явно е ПАК от Файърфокса, ама ше ме извиняват, ако някога пак си сложа ИЕ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts