Грация Публикувано Януари 2, 2007 Share Публикувано Януари 2, 2007 С цялото ми уважение.... Никога не съм възразявала за каквито и да било ваши намеси. Няма да пропусна да спомена, че старателно се грижите за изрядността и подредбата на сайта, обаче.... За пръв път влезнах в изстрадалата ни "кофа" и забелязах, че повечето неща са озаглавени "Глупости", "Чат" и подобни.... Има ли шанс извадките от темите, които се слагат там да носят имената на самите теми, от които са "почистени"? Смятам, че ще е разумно, защото сигурна съм някои хора си търсят мненията. А в момента със сигурност им е трудно да си ги намират.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Януари 2, 2007 Share Отговорено Януари 2, 2007 И аз имах подобна идея, с разликата, че бих искал да има възможност за прочитането на цялата тема с всички мнения, за да може по-лесно да се проследи обсъждането! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 2, 2007 Share Отговорено Януари 2, 2007 @Graciq,ще се опитам да отговоря на въпроса ти,до колкото ми е възможно. Наличието на "Кошче" е обособено от опит за толерантност,по отношение на потребителите,но за съжаление голям процент от тях не могат да го оценят.Раздел "Проблемни теми" трябва да показва някаква прозрачност относно модерирането в този форум;извадките в него обикновено носят за заглавие сбита оценка на ситуацията,довела до преместването им там - един вид обяснение(не,че сме длъжни да даваме обяснения защо дадени постове са "изрязани" например,по-скоро опит за елиминиране на излишно напрежение и поддържане на добрия тон). НО!!!Всякакви "по-сериозни" опити за чат,спам,или пък чисти глупости се трият директно,без въобще да се местят в милата ни "Кофа".И,разбира се,понякога границата е много тънка и решението си е по усмотрение на модератора.За съжаление,понякога покрай сухото гори и суровото,но няма начин. Ако те интересува съдбата на някое твое конкретно мнение - мога да се опитам да ти помогна.Темата ти е и въпрос,и предложение - ще я преместя от "Говорилнята". П.П. Това не означава,че сега всички "онеправдани" трябва да се засилят да си искат обяснение - неведнъж е споменавано - този форум е такъв какъвто е,такива са и правилата му.Не подлежат на коментар. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Child^in^Time Отговорено Януари 2, 2007 Share Отговорено Януари 2, 2007 А и нали има една черна точка на темите, който потребителя е писал. Поне я има на скина по подразбиране. Та ако не е изтрито мнението лесно може да се види в кои теми е писано от теб и в кои не... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Януари 2, 2007 Автор Share Отговорено Януари 2, 2007 "този форум е такъв какъвто е,такива са и правилата му.Не подлежат на коментар. Не се опитвам да оспорвам правилата на форума, по-скоро спазвайки добрия тон се опитах да дам предложение, което вярвам не представлява трудност и още повече вярвам - би олеснило потребителите му. И понеже главната цел (предполагам) е този форум да служи на потребителите си, затова си дадох предложението. Има неприятни особи навсякъде, но повечето тук, като че ли не са такива. Вие преценете. С уважение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 2, 2007 Share Отговорено Януари 2, 2007 Тази част от послеписа ми не касаеше теб,нито пък най-малко предмета на настоящата тема,съжалявам,че си я приела лично и погрешно. Ще бъде взето под внимание и обсъдено,обещавам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 8, 2007 Share Отговорено Януари 8, 2007 Мисля,че с новия софтуер има напредък по въпроса,вие как мислите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2007 Share Отговорено Януари 8, 2007 (Редактирано) Еми аз се логвах с Копи/Пейст. Проблемите с кирилицата са двойни. Вече нищо не мога да напиша на латиница. Дори Копи/Пейст... П.П. Яките смайлита липсват... П.П.2. Нека тази вградена кирилица е по дефолт на OFF. Че ми писна след всяко кликане да я изключвам!!! Или да я махна някак въобще. Аз така или инак си имам и винаги пиша на БГ. Супер пречи. Доста повече от преди дразни! Редактирано Януари 8, 2007 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Януари 8, 2007 Share Отговорено Януари 8, 2007 Съгласен съм за кирилицата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 9, 2007 Share Отговорено Януари 9, 2007 ^чудесно. А тези, които пишат от странство или от компютри, на които по една или друга причина не може да се инсталира кирилица? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
olygofren Отговорено Януари 9, 2007 Share Отговорено Януари 9, 2007 @Baby Thomas, 7thString - не знам какво не е наред, при мен с Опера 9.10 се запазва избрания режим на писане не само между страниците, а и между сесиите. Веднъж като го сложих на OFF и заспа, повече нямам никакви проблеми. П.П: Като е сложено на OFF, пишеш само off-topic. П.П.П: Искаме си яките смайлита, особено тия, дето жулят китарките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Януари 9, 2007 Share Отговорено Януари 9, 2007 Новата кирилица си пази настройката с cookie, така че при който не може, означава, че или кукито не му се записва коректно, или си е забранил кукитата по принцип. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2007 Share Отговорено Януари 9, 2007 ...А тези, които пишат от странство или... Имах предвид да се изключва от контролния панел примерно - всекиму според нуждите. А за кукис - включени са ми, защото инак нямаше да съм логнат постоянно, но ще разцъкам настройките... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2007 Share Отговорено Януари 9, 2007 Еми не бачка. С каквито и да е куки настройки. Не може да се изключи, при всяка нова страничка/пост/реплай и си се включва на нещо като фонетик, което пише само "РРРРР РРРР РРР"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 10, 2007 Share Отговорено Януари 10, 2007 ^strange. Тук веднъж изключена си "седи" изключена форевър А с muzikant.org в trusted sites един тест?Пробвай и пиши, а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts