Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Браво Човеко !!! Благодарение на хора като теб , сме еволюирали , без такива хора , още щяхме да си живеем в пещери..Искрено , високо оценявам всичко , което си направил и наистина съм впечатлен . Винаги се радвам , да виждам , чувам или чета за такива хора :-) Респект !!!

Отговорено

Аз съм направо размазан и въпреки че не съм в България в момента, всяка сутрин включвам телефона и първо проверявам напредъка... Ерудиция, умение, знания, майсторлък, класа - какво повече би могло да се каже? моля те за семпли. Не друго, но да продължаваме да четем :)

Отговорено (Редактирано)

Колеги, не можете да си представите колко много ме трогва факта, че така оценявате труда ми. Много се радвам също, че има и такъв интерес!

Благодаря ви!

Бях обещал семпли, и ето днес, остана малко време и набързо драснах няколко тракчета. Всичко вътре е изсвирено с "The Next One"", само че с различни настройки. Всъщност не съм използвал кой знае какво, съвсем малко reverb и настройки от ампа.

Надявам се да успеете да добиете поне някаква представа и простете за тегавото свирене, ама съм малко снощен. :greenangel:

Редактирано от ciriljhonson
Отговорено

Мерак с търпение, прецизност и визия = чудесен инструмент. Много, много хубаво звучи - браво! За мен специално винаги това е най-важното в крайна сметка. Супер :)

Отговорено

Браво , звучи си много добре. Между другото с какви струни си я планирал да я ползваш ? Погледнах в темата , но не намерих  нищо за тях.

Отговорено

Кичоо,предОбрил си го Телето,като Гибсън звучи :) ,поздравления за майсторлъка и най-вече,че си направил китарката сам :cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Струните които предпочитам и използвам са стандартни сетове 10-46, 11-48 или хибридни м/у тях. В случая китарата е с 10-46.

Отговорено

Колко време отне целия процес?

Семплите не мога да ги прослушам но приятел твърди че звучат чудесно :)

Отговорено (Редактирано)

Всичко е много относително...

Проекта отне около година, но аз така и не бързах за никъде, доставих си максимално удоволствие от това, да проуча,избера,събера,закупя и тн.,а и човек трябва да ходи на работа от време на време. ☺

Искам обаче да направя едно уточнение.

Всички ръчни инструменти и машини, които са а необходими за целта имах, закупих или измайстори, но без, абрихт, циркуляр,щрайхмус, банциг и др. нямаше да мога да се справя. Късмет е, че имам приятели с дърводелски цех,които ми предоставиха да ползвам изброената техника. Това облекчи много нещата и даде точност и сигурност за крайния резултат.

Разбира се, ако човек има готов материал, хардуер и електроника, времето ще се съкрати значително, от порядъка на няколко месеца.