Geo Публикувано Декември 18, 2006 Публикувано Декември 18, 2006 http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...files/dzgeo.mp3 Записах нов бас на парчето на Роската(Death Zone).Надявам се да не ми се обиди. Дано ви хареса . Цитирай
Geo Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Хареса ли ви парчето на Роската?Много ми липсва тук във форума.Той притежва чист и ярък талант.Композициите му са нестандартни и много интересни,а техниката му не оставя място за компромси. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 (Редактирано) Здравей, Гео!!!!! Благодаря ти за хубавите думи ....... сори че не се мяркам, но балканския капитализъм ме мачка яко и не мога и дъх да си поема. Така или иначе музиката не излиза от ума ми и от сърцето и душата ми ........ , надявам се скоро пак да зписваме заедно .......... за мен е огромна чест да свиря с теб и с всички тук. Няма по хубаво нещо от това, но на този етап физически не ми е възможно да отделям време за свирене (( ....... абе свиря ама тайно и когато има малко повече време )))))) .... Поздрави!!!!! Редактирано Декември 19, 2006 от DeathZone Цитирай
Telerig Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 оооо страхотно е браво пичове .... ....може би малко ми е силничко солото нахалничко ми звучи в микса може би само трябва да се дръпне да потъне малко и ще стане масълце с мед ....иначе е много красиво :hello: П.С. В този форум има и няколко човека които свирят. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Роската(Дет Зоун)ми липсва много и на мене-страхотно талантлив и страшен пич!И тъй като тази тема е във духа на "Tribute to Death Zone" пускам вариант на същото парче(надявам се,че Дет Зоун няма да има нищо против)след като имах честта да бъда поканен от Роската да ударя едно-две солца-то си личи кое къде е: Acoustic Dream(Guitar Collaboration) Наздраве за Росен и дано по-често се мярка във форума! Владо П.С. Роска,сори,че не можахме да намерим превоз за Ямахата,тя още е в мене между другото! Цитирай
разбойник Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Наздраве за Росен и дано по-често се мярка във форума! +124 Айде бе, Росене, липсваш ни, да му се не види!!!! Цитирай
synchu Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 + х 123091283091283 ... Айде бе дзвер Строителството на капитализъма в тез' мрачни времена не бива да спира ренесансовия стремеж към красота нъл тъй Цитирай
daniel.hristov Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 Две мнения няма - глад и студ без Росен @Роска, със свити сърца и чакаме нещо ново от теб. Не се давай - ше гътаме капитализъма, ше си гле'аме свинче'ата и ше си жулкаме по китарките Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Благодаря за хубавите думи на всички ви!!!! Поне гледам да не губя форма , пък дано ми поостане време и за музика да му се невиди ......... Весели празници !!!!!!! Цитирай
Recommended Posts