TONY Отговорено Януари 25, 2016 Отговорено Януари 25, 2016 Sorry, не съм журналист да ги проверявам. Явно са менте сайт. Иначе, след напускането на Нюстед, за да си направи някаква хоби банда, защо пък Трухио да не иска да става кечист, това си е много популярно в Америка. Добре ясно е, че е партенка. Ама винаги има вероятност, на някой да му писне и да си дигне чукалата. Особено, ако Кърк всеки път схваща толкова бързо, не кечист, баничар ще ти се прииска да станеш. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 3, 2016 Отговорено Февруари 3, 2016 Ми... Джеймс трябва един фризьор да вземе да стане и така - кой каквото може. Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 3, 2016 Отговорено Февруари 3, 2016 Ох, аз мислех, че знаете, че тия сайтове са техните НеНовините. Иначе напишете Roman Reigns в Google, наистина си приличат. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Февруари 17, 2016 Отговорено Февруари 17, 2016 https://reverb.com/blog/kirk-hammett-insults-pedal-community-on-twitter?_aid=newsletter&utm_source=newsletter&utm_campaign=3bd2c87400-rn160215_deals&utm_medium=email&utm_term=0_5889ed6702-3bd2c87400-56022689 Колко мъка има по този свят!? Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 17, 2016 Отговорено Февруари 17, 2016 Мдаа, абсолютно малоумно и арогантно изказване. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 17, 2016 Отговорено Февруари 17, 2016 Дано да му ривърс-инжинернат тъпите педали и да публикуват пдф схемите в сайта на Напстер! :D Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 17, 2016 Отговорено Февруари 17, 2016 Те "неговите" схеми са стандартните неща, дъвкани по хиляда пъти. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 18, 2016 Отговорено Февруари 18, 2016 Не съм много наясно с категориите То, Аз и Супер Азът на Фройд, но базирайки се на житейският ми опит, винаги когато егото е наделявало, не е печеливша ситуация. Очевидно егото на Кирк го пуска по динена кора в случая. Кърк се поизвини, като каза, че досега не е имал идея, като е пробвал по магазините разните настъпикутийки, че се правят в повечето случаи от свирещи китаристи. Според мен , производителя на камиончета "Кърк Х", остава в сянка, а вероятно той е по-виновен в случая. Какво имам на предвид, пуснал е мухата на Кърк за собствена серия, ползва му името, да направи печалба, като си продаде по-лесно педалите. Погъделичкал е егото на КХ и резултата е налице. 1 Цитирай
Recommended Posts