Jordan_J Публикувано Януари 10, 2016 Публикувано Януари 10, 2016 Ето една екзотика, която се роди от съвместната ни работа със момчетата от SviSound. 6 Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 10, 2016 Отговорено Януари 10, 2016 Дай малко повече инфо какъв е педала и кои са тези SviSound 1 Цитирай
jabs Отговорено Януари 11, 2016 Отговорено Януари 11, 2016 Доколкото чета в сайта им, и ако им съдя по нивото на английския, не са нито американци, нито англичани Гледам имат дилъри по всички континенти, но не се споменава откъде са... 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 11, 2016 Отговорено Януари 11, 2016 Не знаеш къде и как да търсиш! Name: Mark Svirkov Organization: Svisound Street: 25. Kalitin St City: Varna Postal Code: 9000 Country: BG Phone: +359.896115917 2 Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 11, 2016 Автор Отговорено Януари 11, 2016 (Редактирано) SviSounds са руснаци. Живеят във Варна. Много готини и скромни хора са и е изключително лесно да се работи с тях. Продават по целия свят. За тях има множество ревюта в GuitarPlayer, PremiereGuitar и подобни. Ето още няколко снимки ... Редактирано Януари 11, 2016 от visiondann 5 Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 11, 2016 Отговорено Януари 11, 2016 Готини неща правят пичовете за което евала но са малко недомислени въпреки, че изглеждат интересни на външен вид. Всичките им "ZOID" педалчета с този ЦК ключ в ляво стил "м@миц@та му без да искам го настъпих и замина" за мен си е стабилен пропуск. Всички знаем в мазалото на сцена или репетиция какво става и го определям като сериозен пропуск. Иначе нещата им звучат прекрасно и изглеждат така, но няма да ги държим във витрина най важното е функционалност и звук. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 12, 2016 Автор Отговорено Януари 12, 2016 ^Да, това е вярно. Това беше и едно от условията ми - моят ефект да е с различен дизайн от типичния за тях. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 7, 2016 Отговорено Февруари 7, 2016 Юруш, народе, братушките раздават фъзове със съветски германиеви транзистори: https://www.facebook.com/svisound/?fref=ts Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 16, 2016 Автор Отговорено Февруари 16, 2016 (Редактирано) Ето едно прекрасно ревю на ефекта от Кольо_К! Адски съм му благодарен за отделеното време и невероятната свирня със стил! Strat Demo https://www.youtube.com/watch?v=EMbZJJmtn8A Gibson LP Demo https://www.youtube.com/watch?v=CszzAkhH184 Редактирано Февруари 16, 2016 от visiondann 6 Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 16, 2016 Отговорено Февруари 16, 2016 И аз благодаря за добрите думи! Педала наистина е много добър и ми харесва, че звучи натурално, а не напудрено като голяма част от модерни овърдрайв педали. На ниски нива на гейна е много динамичен, а с повече гейн уплътнява звука като А клас амп. Тон корекцията (за високите) е гъвкава и с голям рейндж, корекцията за баси преди гейна също е добра идея (според мен, разбира се). И с Фендер и с Гибсън се справя добре при еднакви корекции на ампа (така правих демата), което е много добре ако сменяме китари със сингли и хъмбъкъри 3 Цитирай
Recommended Posts