Surikat Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 ЕВАЛА!!!!!!!!Е бати звяра тоя пич!А идеята за стил е супер според мен.В България имаме около 6 фолклорни области(поправете ме ако греша учил съм Хореография във 2ри клас карам по спомени), това са 6 разновидности на този стил и много много много възможност за новаторство във световния рок. П.П. може да звуча фанатично, но съм оптимист пък и току що гледах филмчето и съм замаян още... Цитирай
Mishkun Ajabez Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Гледам тука няколко въпроса, та да се помъча да им отговоря: За цената на уроците: 65 лева на месец, веднъж седмично - 4 пъти (ако се случи да има 5 урока в месец - например, ходите на урок в събота, и в месеца се паднат 5 съботи, не се доплаща) За китарата на Ангел - изрязана е, защото при акомпанимент ръката се изнася по близо до грифа и този "изрязък" е, за да се подпре ръката и да се движи само китката - не се напряга рамото при по-дълго акомпаниране. Всеки си има вкус - доста хора не харесват нашата народна музика. За мен това е обаче единственият начин да покажем на света, че сме уникални и различни - и то невероятен начин, защото богатството на БГ фолкора е наистина огромно. Ангел го прави страхотно! За уроците при него - супер са - за пръв път в живота си чух фънк в 11/8, все още не мога да проумея как точно се свири тая джаджа, но съм на път да го направя А и Ангел е много търпелив... Успех на всички! Цитирай
musicman Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 На сайта можете вече да намерите оригиналното парче + бекингтрак! Отново благодарности към Ачо ! Цитирай
nasius0123 Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Нещо ми иска някаква приставка за да го гледам как да си я сваля,защото при опит пише че е неизвестна някаква Цитирай
Surikat Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 OК..видео, аудио, бак трак..то всичко много хубаво.Ами ноти, таб? Цитирай
kolio_k Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Предполагам че няма,но ваденето и ученето по слух са страшно полезни,макар че са доста бавни като идея(според мен от тях се научава много повече). Цитирай
Surikat Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Да, така е.Но това е все едно да вадиш Малмстиин.... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 емииииииииии...пичове не знам за вас--ма аз се гепих на почасово бачкане ---и за ко--за да мога да си плащам уроците в ново музикално училище --да ми останат малко за пиячка и да имам време за свирня--е тва е живота хахаха Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 (Редактирано) според мене нема по добро място от Ново Музикално Училище България--ако искаш да се развиваш като музикант---така че пичове стегайте си мозъчните клетки и са от септември-(че август почиваме хаха) се фащайте за палците на нозете и долитайте на витошка номер 109.... там ше станете хора от вас Редактирано Юли 8, 2007 от KILL_EM_ALL Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 абе тука два пъти под ред или (подред) не знам как е точно--си поправям последния пост--опс вече предпоследния---шото заради последното изречение--как е по правилно да се викне-----"там ше станете ора от вас" или '"там ше станат хора от вас" я са помислете и ми кажете да не прегрееем--че в филма ренегад едно време га беме млади казаха че китаристите не требело да извършват тежки физически и психически натоварвания--и в тая серия--он лоренцо ламас гепи некаф китарист за яката на сакото--кат оня японски чужденец--на сакотояката и му се праи на мъж--е се пак кат на филм де---та така--за тва ви питам Цитирай
thw Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 На сайта можете вече да намерите оригиналното парче + бекингтрак!Отново благодарности към Ачо ! За http://nsmb-bg.com ли говориш, защото след ровене в гогъл открих само този адрес, но май не е валиден, защото като се опитах се да го отворя не стана. Може ли точния адрес на сайта ? Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Добре, добре Много похвална дейност Ачо за пръв път го видях като беше при Къци Даже ако не се лъжа беше с дълга коса по онова време Цитирай
Tomov Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 На http://www.muzikant.org мисля, че има предвид. Цитирай
thw Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 На http://www.muzikant.org мисля, че има предвид. Ама че съм и аз Мерси Цитирай
Recommended Posts