Jump to content
Българският форум за музиканти

Mishkun Ajabez

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mishkun Ajabez

  1. Много благодаря на всички, изказали мнение! Помогнахте ми да се ориентирам по-добре!
  2. Много благодаря на всички за съветите - обще взето май към Vox-a отивам в крайна сметка.
  3. Да, прав си, съжалявам - не свиря много твърда музика, поп-рок по-скоро. Така че не ми трябват много здрави дистъри. Трябват ми хубави clean ефекти и добър chorus. Проблемът ми е, че не мога да ги чуя сам, а в демотата в нета не съм сигурен доколко звукът излиза само от процесорите. Доколкото четох, като разнообразие на ефектите Boss е по-добър, а този на Vox е modelling повече. Иначе коментарите във форумите са повече в полза на Vox-a. Мерси!
  4. Моля ви кажете според вас кой от тия двата е по-добър, защото искам да си купя нов процесор и след дълго разглеждане и ровене се спрях на тези двата - Vox Tonelab LE и Boss GT8. Ама имам нужда и от други мнения... Трябва ми основно за сцена и малко за студио. Ако мислите, че някой процесор от този клас е по-добър от тези двата, също ще съм благодарен да споделите Мерси!
  5. Гледам тука няколко въпроса, та да се помъча да им отговоря: За цената на уроците: 65 лева на месец, веднъж седмично - 4 пъти (ако се случи да има 5 урока в месец - например, ходите на урок в събота, и в месеца се паднат 5 съботи, не се доплаща) За китарата на Ангел - изрязана е, защото при акомпанимент ръката се изнася по близо до грифа и този "изрязък" е, за да се подпре ръката и да се движи само китката - не се напряга рамото при по-дълго акомпаниране. Всеки си има вкус - доста хора не харесват нашата народна музика. За мен това е обаче единственият начин да покажем на света, че сме уникални и различни - и то невероятен начин, защото богатството на БГ фолкора е наистина огромно. Ангел го прави страхотно! За уроците при него - супер са - за пръв път в живота си чух фънк в 11/8, все още не мога да проумея как точно се свири тая джаджа, но съм на път да го направя А и Ангел е много търпелив... Успех на всички!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.