niki5591 Публикувано Ноември 24, 2015 Публикувано Ноември 24, 2015 Здравейте, ще ви помоля да ми предложите по евтини барабани. Искам пълен сет. Ще ги използвам да свиря основно върху heavy/death/black metal. Изобщо нямам представа как да свиря, за това ще ви помоля и да ми предложите по изгодни уроци в София. (ако е възможно, цената да е за месец, не за час) Мисля да ходя 4 пъти в месеца. (свободен ден ми се пада сряда и събота след 16:30) Много ви благодаря предварително. Само искам да помоля модератор, ако темата НЕ е в правилния раздел да се премести където трябва. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 25, 2015 Отговорено Ноември 25, 2015 Преди време купихме това за едната банда. Не мисля, че има по-евтин сет. Не е чудо, но става за на първо време:PREMIER DRUMZZZ Stage 22 Rock KitС две забележки: Oригиналните "кожи" нямат нищо общо с истински и трябва да се сменят с нещо дори втора употреба да е; Чинели ти трябват отделно, не са включени в комплекта. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 25, 2015 Отговорено Ноември 25, 2015 Имат и съшият сет плюс чинели Пайсти - http://www.musicworld.bg/bg/c_42/i_55091/PREMIER_DRUMZZZ_Stage_22_BLK_Rock_Starter_set.html 743 .лв, или чинелите излизат 244 лв, което май е добре. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 25, 2015 Отговорено Ноември 25, 2015 Има ги в каталога, но наличността е нула. Цитирай
niki5591 Отговорено Ноември 25, 2015 Автор Отговорено Ноември 25, 2015 Ъъъъ... Заради тези цени за сега се отказах от барабаните... Множко ми идват. Цитирай
niki5591 Отговорено Ноември 26, 2015 Автор Отговорено Ноември 26, 2015 Имам въпрос: Ако искам да свиря на барабани, има ли възможност да ходя някъде и да ги "наемам". (например в студио, да свиря на тях за около 1-2 часа) Също, ако можете да ми предложите и уроци. (ще е чудесно, ако там мога да свиря на барабаните, дори да нямам час) Цитирай
rockstarr Отговорено Ноември 30, 2015 Отговорено Ноември 30, 2015 можеш...в повечето репетиционни е 10лв на час, предполагам ще им е все едно дали ще свири цяла група или само някой ще тропа по барабаните...разцъкай нета за репетиционни на час, повечето са в центъра на по 5 мин една от друга Цитирай
evans Отговорено Декември 1, 2015 Отговорено Декември 1, 2015 Пич разрови се за втора ръка можеш да намериш евтини и запазени барабани. Намери си стаичка в някое читалище, някои читалища така са закъсали, че с радост ще ти дадат стая срещу някакви наем, въобще не излиза на сметка да свириш в репетиционна. 2 Цитирай
megas_xlr Отговорено Декември 18, 2015 Отговорено Декември 18, 2015 за стила, който си написал, бих ти препоръчал Иво от Enthrallment за учител - виж във Видеоклипове един от последните е негов, jeepa се пише или нещо такова Успех! Цитирай
sunsleeper Отговорено Декември 19, 2015 Отговорено Декември 19, 2015 Имам въпрос: Ако искам да свиря на барабани, има ли възможност да ходя някъде и да ги "наемам". (например в студио, да свиря на тях за около 1-2 часа) Също, ако можете да ми предложите и уроци. (ще е чудесно, ако там мога да свиря на барабаните, дори да нямам час) Виж repeticionnata.com (на Моци от Casual Threesome, намира се в района на Сточна Гара). Предлага индивидуални репетиции по 6лв на час, иначе горе-долу навсякъде е по 10 или повече лева на час. Цитирай
Recommended Posts