ultramega Публикувано Септември 1, 2015 Публикувано Септември 1, 2015 Всеки сам да си вади изводи 3 Цитирай
sbondokov Отговорено Септември 1, 2015 Отговорено Септември 1, 2015 Не знам за китарите, ама се спуках от смях от физиономиите му Цитирай
TONY Отговорено Септември 1, 2015 Отговорено Септември 1, 2015 Супер го е направил, физиономиите са яки, звука е як и сравнението е перфектно за мен. Фендерите звучат по-ярко и живо , гибсъните по мрачно и плътно. От модел до модел никаква специална разлика не хващам, естествено не съм си и поставял за цел. Но в крайна сметка ако Вие се втелявате яко и търсите някакви някакви супер разлики от модел до модел, на евентуалните Ви слушатели едва ли им пука. И Фендер и Гъбсън звучат прекрасно и различно. Кой модел да си изберете - кой цвят и коя форма повече Ви кефи. При хай-гейн не чувам покъртителни разлики между различните Фендери и различните Гибсъни. Чувам Фендерски и Гибсънски звук. Ако сме практични - по една китара от двете и си там. Лично за мен повече от B дроп не виждам смисъл да се слиза. B бемол почва леко да ме дразни. G дроп, какъв ли ще е този покъртителен вокал за този строй. Нещо нечувано досега, например. Сигурно има.. Фа дроп - вокала ще е след някое покъртително разстройство. WTF drop -това беше идейно. Цитирай
Dean Отговорено Септември 1, 2015 Отговорено Септември 1, 2015 По моя вкус изцяло за Fender, а при по - дропнатите настройки ,Gibson-a нямаше никаква артикулация. 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Този пич има много подобни клипове и мястото му е в Забавна простотия :> Цитирай
Trysth Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 TONY, има бая банди, които свирят в стандартно долно G. Цитирай
Heartman Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Gibson за мен звучи много по-добре за метъл.Fender дори с хъмбъкър ми тънее. И аз не виждам смисъл от толкова смъкване, до drop B стига. 1 Цитирай
Trysth Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Смисълът е изцяло от контекста. Ако свириш хард рок и Еb ти стига. На мен лично вече B standard ми идва даже високо и искам още да смъквам, но китарата не ми го позволява. 1 Цитирай
TONY Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Trysth дай пример с банди в стандартно долно G, обаче да звучи толкова покъртително, че да си заслужава слушането. Довечера ще им хвърля едно ухо. Цитирай
pampi Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 ^Те ти едно във F, дето е доста покъртително... 1 Цитирай
musicman Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Gibson, определено! За този тип музика с тези точно китари ми звучи по-добре. От дроп До надолу ми звучат еднакво 2 Цитирай
Trysth Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 TONY, заповядай https://www.youtube.com/watch?v=1ldAvWg0Igw 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Може би трябва да си купя слушалки, възпроизвеждащи 5 херца... 1 Цитирай
Heartman Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 ^Жалко че дори да си намериш такива, няма как да чуеш 5 херца ^^Не съм чувал нищо по-трудно за слушане, пък съм слушал доста метъл стилове. Цитирай
badValue Отговорено Септември 2, 2015 Отговорено Септември 2, 2015 Изводи: 1) автора се "хвали" колко китари има !!!! 2) за всеки строй да си имаш китара примерно "разпределение" --- пък и да не се чудиш коя в какво ти е Ла - Agile Си - B.C.Rich До - Charvel Ре - Dean Ми - ESP Фа - Fender Сол - Gibson 5 Цитирай
Recommended Posts