mitko5000 Публикувано Август 25, 2015 Публикувано Август 25, 2015 Здравейте,искам да попитам дали е възможно да ползвам Scarlett 2i2 за live djing чрез Traktor PRO. Искам да настроя картата да работи двуканално, тоест да има master изход за колоните и cue изход за преслушване от слушалки.Благодаря!Поздрави! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 25, 2015 Отговорено Август 25, 2015 2i2 означава, че има 2 входа и 2 изхода. Двата изхода са ти лефт/райт линейния, а слушалките са вързани пак там, но с отделен волюм контрол. Може да стане ако използваш два моно сигнала, но няма да ти свърши работа така. Трябва да инвестираш в нещо по-могъщо, което има поне два стерео изхода. По-големите модели имат и един софт специално за правене на събмиксове и рутиране на сигнала - Scarlett MixControl. Цитирай
mitko5000 Отговорено Август 25, 2015 Автор Отговорено Август 25, 2015 (Редактирано) Ех, жалко... Значи явно ще трябва да се изръся още 60 лева за 2i4 вместо да купувам Native Instruments Audio 2 за 200лв.Цялата работа е, че ми се ще да комбинирам карта за студиото и за djing. Редактирано Август 25, 2015 от mitko5000 Цитирай
musicman Отговорено Август 25, 2015 Отговорено Август 25, 2015 За CUE ти трябват 4 независими изхода. Щото има карти, които имат 4 изхода (2 за монитори и 2 за слушалки) но са свързани и няма как да чуеш само CUE в слушалките. NI имат добри решения, но са малко по-скъпички. Виж в базара може да намериш нещо втора ръка. Цитирай
mitko5000 Отговорено Август 25, 2015 Автор Отговорено Август 25, 2015 https://www.storedj.com.au/products/NOV-AUDIOHUB Този модел ми направи голямо впечатление. Изглежда много подходящ за целите ми. Какво мислите? Проблема е, че не мога да намеря от къде в България да си го поръчам. Хелп ми плс :р Благодаря и поздрави Цитирай
musicman Отговорено Август 26, 2015 Отговорено Август 26, 2015 Да, става. Идеална е даже. От къде можеш да си я купиш - виж в Алмар. Ако няма там ще трябва да си я поръчаш от чужбина. Цитирай
НиколайGK Отговорено Август 26, 2015 Отговорено Август 26, 2015 http://www.thomann.de/gb/novation_audiohub_2x4.htm + Musicworld Цитирай
Recommended Posts