musicman Отговорено Август 26, 2015 Отговорено Август 26, 2015 ^^ Не знам колко пъти да повторя, че когато се изтрие обява, това не променя възможността да оставиш рейтинг. Ако има някой който да не чете това определено си ти. Иди в закупени стоки, намери си обявата и от там остави рейтинг. А, и спри да приказваш глупости. ^ В такъв случай това не е проблем на нашия базар. Сделката е станала извън него. Все пак като се замислиш бутонът Купи трябва да има някаква функция, не може да сме го сложили ей така да има нещо Така или иначе във форума няма да има такова място, където да се пишат рейтинги, защото тази функционалност я има в базара, просто рябва да се ползва по предназначение. Съвсем отделно няма начин да се провери кой казва истината и кой не. Цитирай
Jim-ph Отговорено Август 26, 2015 Автор Отговорено Август 26, 2015 Here we goooo agaaaain.... Ех... влизайте, гледайте, изучавайте. Как ТРЯБВА да е построен музикален базар: https://reverb.com 2 Цитирай
kolio_k Отговорено Август 26, 2015 Отговорено Август 26, 2015 Аз нямам никави проблеми нито с базара, нито с форума, просто споделих случка :-) Цитирай
musicman Отговорено Август 27, 2015 Отговорено Август 27, 2015 ^^ Има какво да се научи от там, но при всички положения комуникацията ще остане само по актуални обяви. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 27, 2015 Отговорено Август 27, 2015 Построй си както трябва, даже щом можеш сам си го напиши, никой не те спира. Цитирай
шони Отговорено Декември 14, 2015 Отговорено Декември 14, 2015 хайде сега и Аз да попитам,защо системата не ми прави регистрация в базара,направо ми омръзна да опитвам...защооооооо??????? Цитирай
musicman Отговорено Декември 14, 2015 Отговорено Декември 14, 2015 Формулирай си по-добре въпроса. Дай повече подробности какво правиш точно и какво ти пише за да ти помогна. Цитирай
Recommended Posts