hevito666 Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 Обща стойност някъде към 2300 лв. китарата е PXS 20 Paralaxe , а комбото е BUGERA 333 XL ..... ВЪПРОСА Е - да ги купувам ли или да търся нещо друго , но какво за тея пари ??? Цитирай
Fashion Отговорено Август 19, 2015 Отговорено Август 19, 2015 Ще има металургия! Добър ти е избора за тия пари. Цитирай
ZLE Отговорено Август 19, 2015 Отговорено Август 19, 2015 (Редактирано) Paralaxe-то ти го правят тези същества: Аз бих ти препоръчал тази китара от базара,ако искаш нещо класи над Washburna:http://bazar.muzikant.org/ibanez-prestige-rg2570ex-vital-silver-made-in-japan-2003-%D0%B3.-discontinued-model,201389.html Редактирано Август 19, 2015 от ZLE Цитирай
hevito666 Отговорено Август 20, 2015 Автор Отговорено Август 20, 2015 Благодаря ! да ... гледах го Ибанеца .., обаче е липа с клен и адаптори / особени / и ми звучи малко плоско - не искам да обиждам никого - така го чувам . А PXS 20 e махагон с клен и сеймор дънкани / дисторшън и джаз / и има доста по обемен тон - а колегата по -горе е прав че ще се свири металургия ... за която трябва помпа на говорителите ... ако ме разбирате ....! Цитирай
2+2=0 Отговорено Август 20, 2015 Отговорено Август 20, 2015 Значи. Гледал ли си ги или си ги слушал? Или си свирил на тях. Ако отговорът не е третото, взимай каквото си решиш, няма голямо значение. За до 1500 донги в базара има две-три японски китарки, един G&L, два Kramer-a. В немския ибей има поне 2 японски джаксъна, Charvel '86 и т.н., и т.н. Второ, кленът в PXS20 е фурнир, т.е. има го за шарено, а матовочерният вариант е елша. За Duncan Distortion съм съгласен, че е идеален. За липа срещу махагон спорът е дълъг, избери си страна и смело и безотговорно. Трето, помпа на говорителите е добре само ако е със смукач на преампа. Т.е. смяна на шарнирите задължително и нов маслен филтър. Четвърто, Бугерките си вършат работата, малко са трошливи само. Ако ще си свириш вкъщи, ще е голяма, ако ще свириш на репетиции и концерти с него, ще върши работа, но пък тогава задели повече от бЙОджета за глава и колона на старо. Пето няма. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2015 Отговорено Август 20, 2015 Не си вземай комбо, а глава + кабинет! Гледай да не е Бугера и ако пък непременно ще е това марката - да няма Infinium. Цитирай
Ламби Отговорено Август 23, 2015 Отговорено Август 23, 2015 И аз се чудя какво му е кофтито на инфиниума.Нещо от техническа или музикантска гледна точка или просто така. Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Август 23, 2015 Отговорено Август 23, 2015 Единият ми амп е бугера инфиниум и имам 2-3 изгорели бушона за 1 година мониторинга е коректен светна ми единия диод на 4-та лампа и започнах да и сменям мястото на лампата и винаги си я засичаше като проблемна на новото място. Това дали удължава живота на лампите не мога да кажа,взех си сега JJ ще видя колко ще изкарат. Относно звука на бугерата може много да се говори без да се спори, все пак си е въпрос на вкус.За мен е супер гъвкъв и мога да направя какъвто тон си реша докато с много други марки не е така или поне аз не мога . Поздрави! 1 Цитирай
Recommended Posts