Jump to content
Българският форум за музиканти

hevito666

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

hevito666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте , колеги намислил съм да сложа преамп от акустична на ел.китара / да вържа сигнала от хъмовете през преампа / - въпросът е някой правил ли го е да даде съвети и мнение ....да знам дали да се занимавам ??? Благодаря предварително .Поздрави!
  2. Благодаря ! да ... гледах го Ибанеца .., обаче е липа с клен и адаптори / особени / и ми звучи малко плоско - не искам да обиждам никого - така го чувам . А PXS 20 e махагон с клен и сеймор дънкани / дисторшън и джаз / и има доста по обемен тон - а колегата по -горе е прав че ще се свири металургия ... за която трябва помпа на говорителите ... ако ме разбирате ....!
  3. Обща стойност някъде към 2300 лв. китарата е PXS 20 Paralaxe , а комбото е BUGERA 333 XL ..... ВЪПРОСА Е - да ги купувам ли или да търся нещо друго , но какво за тея пари ???
  4. знаех си че веднага ще наскачате ... P.S. като гледам секънд хенд базарите - пълно с "маркови гиъри ".....що бе - нали са връх що ги продавате.. а това кой с какво свири по студията / истинските западни/ - много ли си сигурен че си наясно ??? естествено че "марков гиър " по фасадите на сцените - а дали от него излиза сигнал към микса ???сигурен ли си ??? пазарувайте на воля - тя представителната демокрация е създадена за такива като вас - пазаруващи... Поздрави!!!
  5. ааааа , яка тема !!! според мен Бугера нищо не имитира , а предлага на желаещите да закупят съответният звук на реални стойности - вместо да дават 2-3 хилки за надписа. Проблема е че гъзльо никога няма да си признае , че се е прецакал като е дал около 12 хилки за "велик гиър" а некой си пристигне с "евтините бугера + китарка" и му набръчка шушоните... Поздрави !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.