merkurial Отговорено Юли 8, 2015 Автор Отговорено Юли 8, 2015 ами аз още търся и ще гледам да избера нещо. Само ме интересуваше понеже преди време си поръчах телефон от един китайски сайт с "безплатна доставка" и после пръснах куп пари по пощи и документи, искам да попитам от И-бей с безплатна доставка си плащаш само цената на продукта и няма други разходи, нали? Цитирай
jorog Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 (Редактирано) Да.Гледаш да пише free P&P.После трябва да провериш във пощата по район за твоя град.Обикновено като пристигне пратка от пощата изпращат листовка(известие) за пощенска пратка.Ако не получиш пратката до 1 месец ти се връщат парите. Редактирано Юли 8, 2015 от jorog Цитирай
merkurial Отговорено Юли 8, 2015 Автор Отговорено Юли 8, 2015 А задължително ли е да пише P&P? Защото от обявите, които разгледах само на една го пишеше, но тя не ме устройва. А на тези, на които не пише P&P, отдолу на доставка си пише, че е безплатна. Цитирай
jorog Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 (Редактирано) Във обявата търсиш надпис Postage.Срещу него трябва да пише free P&P.Или някаква минимална сума която те устройва(между 0,3-1паунд примерно).Също там е написано от къде се изпраща стоката и приблизителна дата на доставката. Редактирано Юли 8, 2015 от jorog Цитирай
merkurial Отговорено Юли 8, 2015 Автор Отговорено Юли 8, 2015 М не намирам Postage, но на тези, които съм си харесал срещу Shipping пише "FREE Economy Int'l Shipping" или "FREE Standard International Flat Rate Postage" Цитирай
jorog Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 (Редактирано) Да вземем за пример тази обява:http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Open-Humbucker-Pickups-Surrounds-For-Electric-Guitar-/121345903221?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c40c78a75 Под цената има надписи: Postage: Free Economy Int'l Postage Delivery: Estimated between Fri. 24 Jul. and Wed. 12 Aug. Item location: Shenzhen,GuangDong, China или пък тази: http://www.ebay.co.uk/itm/Black-And-Cream-Guitar-Neck-Bridge-Humbucker-Pickups-Surrounds-/271560746242?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f3a482502 Postage: £0.50 Economy Int'l Postage Item location: Shenzhen,GuangDong, China Posts to: Worldwide Delivery: Dispatched within 1 day Estimated between Thu. 23 Jul. and Tue. 11 Aug. Редактирано Юли 8, 2015 от jorog Цитирай
merkurial Отговорено Юли 8, 2015 Автор Отговорено Юли 8, 2015 не знам защо, но когато аз търся в сайта вместо postage ми пише shipping и цените ми ги показва в долари, не в паундове. А от Вашия линк ми ги показва така, както Вие ми казвате. Цитирай
jorog Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 Аз пазарувам от английския И-Бей затова е във паунди.Ти явно гледаш във щатския И-Бей. Цитирай
merkurial Отговорено Юли 8, 2015 Автор Отговорено Юли 8, 2015 да, така се получава. А всъщност английския ли трябва да гледам? Цитирай
jorog Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 Понеже сме във Европейския съюз,също и Англия.Затова пазарувам от английския.Не знам от щатския как е. Цитирай
merkurial Отговорено Юли 8, 2015 Автор Отговорено Юли 8, 2015 В английския ми се струват по-високи цените, а и няма тези артикули, които съм си избрал от американския. Ще се поровя и в английския, може да ме устрой нещо. Цитирай
jorog Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 (Редактирано) Извинявам се за въпроса.От чисто любопитство ,понеже спомена ,че китарата ти е Експлорър.Каква марка е? Сега ако кажеш ,че е Гибсън направо утрепа коча с мотиката. Редактирано Юли 8, 2015 от jorog Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 От английския и-бей излизат Гибсън на добри цени,на тех са им като орфейките тук едно време,, Цитирай
merkurial Отговорено Юли 9, 2015 Автор Отговорено Юли 9, 2015 Ще ми се да е Гибсън . Китарката е Epiphone но е B-stock и явно адаптерите са сменени с някви евтини, колкото да не е без хич. Цитирай
Heartman Отговорено Юли 9, 2015 Отговорено Юли 9, 2015 Не са ли Wilkinson? И защо се интересуваш за F spaced като на теб ти трябват стандартни гибсънски? Цитирай
Recommended Posts