Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

ами аз още търся и ще гледам да избера нещо. Само ме интересуваше понеже преди време си поръчах телефон от един китайски сайт с "безплатна доставка" и после пръснах куп пари по пощи и документи, искам да попитам от И-бей с безплатна доставка си плащаш само цената на продукта и няма други разходи, нали?

Отговорено (Редактирано)

Да.Гледаш да пише free P&P.После трябва да провериш във пощата по район за твоя град.Обикновено като пристигне пратка от пощата изпращат листовка(известие) за пощенска пратка.Ако не получиш пратката до 1 месец ти се връщат парите.

Редактирано от jorog
Отговорено

А задължително ли е да пише P&P? Защото от обявите, които разгледах само на една го пишеше, но тя не ме устройва. А на тези, на които не пише P&P, отдолу на доставка си пише, че е безплатна.

Отговорено (Редактирано)

Във обявата търсиш надпис Postage.Срещу него трябва да пише free P&P.Или някаква минимална сума която те устройва(между 0,3-1паунд примерно).Също там е написано от къде се изпраща стоката и приблизителна дата на доставката.

Редактирано от jorog
Отговорено

М не намирам Postage, но на тези, които съм си харесал срещу Shipping пише "FREE Economy Int'l Shipping" или "FREE Standard International Flat Rate Postage"

Отговорено (Редактирано)

Да вземем за пример тази обява:
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Open-Humbucker-Pickups-Surrounds-For-Electric-Guitar-/121345903221?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c40c78a75

Под цената има надписи:

Postage: Free Economy Int'l Postage
Delivery: Estimated between Fri. 24 Jul. and Wed. 12 Aug.
Item location: Shenzhen,GuangDong, China
или пък тази:
Postage: £0.50 Economy Int'l Postage
Item location: Shenzhen,GuangDong, China
Posts to: Worldwide
Delivery: Dispatched within 1 day  
Estimated between Thu. 23 Jul. and Tue. 11 Aug.
Редактирано от jorog
Отговорено

не знам защо, но когато аз търся в сайта вместо postage ми пише shipping и цените ми ги показва в долари, не в паундове. А от Вашия линк ми ги показва така, както Вие ми казвате.

Отговорено

В английския ми се струват по-високи цените, а и няма тези артикули, които съм си избрал от американския. Ще се поровя и в английския, може да ме устрой нещо.

Отговорено (Редактирано)

Извинявам се за въпроса.От чисто любопитство ,понеже спомена ,че китарата ти е Експлорър.Каква марка е?

Сега ако кажеш ,че е Гибсън направо утрепа коча с мотиката. :o

Редактирано от jorog
Отговорено

Ще ми се да е Гибсън :D . Китарката е Epiphone но е B-stock и явно адаптерите са сменени с някви евтини, колкото да не е без хич.