разбойник Публикувано Април 15, 2015 Публикувано Април 15, 2015 https://insideabbeyroad.withgoogle.com 10 Цитирай
blr Отговорено Април 15, 2015 Отговорено Април 15, 2015 Много добро, но на мен нещо графиката не ми вървеше гладко, чувствах се малко като The Beatles on LSD . Цитирай
разбойник Отговорено Април 16, 2015 Автор Отговорено Април 16, 2015 При мен върви добре, но някои от опциите в игрите за смесване не се задействат. Няма значение, супер е дори само да влезем вътре виртуално. Цитирай
synchu Отговорено Април 16, 2015 Отговорено Април 16, 2015 Мания Току се тествах върху говорителите на лаптопа - ще се видим на грамитата (аз ще съм от предната страна на телевизора) 1 Цитирай
Telerig Отговорено Април 19, 2015 Отговорено Април 19, 2015 (Редактирано) Страхотна продукция...играх си около час и нещo като децата...много се зарадвах на 4 каналния лампов J37 тъй като скоро го видях наживо в музея на история на радиото...все още работещ и в експлоатация и на двете места, с тази разлика, че в студио 2 на Аби Роуд може да се използва и за записи, докато в музея е само с демонстративна цел, а за звука в огледалната стая на студио 3 нямам думи...уникално... А някой забеляза ли на клипа на Тейк Дат нещо нередно в микрофона на Гари Барлоу? Изненадах се - дори и там не са застраховани от гафове. Между другото на мак не излизат някои от нещата, а на XP е супер бъгаво всичко... Редактирано Април 19, 2015 от Telerig 2 Цитирай
jabs Отговорено Април 19, 2015 Отговорено Април 19, 2015 (Редактирано) Уникално.... невероятно виртуално приключение и пътешествие! Адаш, думи нямам Редактирано Април 19, 2015 от jabs 1 Цитирай
musicman Отговорено Април 29, 2015 Отговорено Април 29, 2015 Уникално!!! Аз на линукс машина го гледах и нямах проблем. 1 Цитирай
Telerig Отговорено Април 30, 2015 Отговорено Април 30, 2015 Ако се вгледате внимателно в клипа на тейк дат - студийния работник отива уж да му оправи микрофона на Гари Барлоу, който уж се е наклонил, разбира се това е инсценировка само за клипа - (ясно е, че това не е звукозаписна сесия).. тъпото е, че той му изправя микрофона, но не вижда, че микрофона е сложен наобратно, тъй като надписа за полярната х-ка и логото Нойман не са от страната на изпълнителя. А Нойман U47 fet е с кардиоидна полярна х-ка, той няма други патерни. Казвам го не за да злорадствам разбира се...в крайна сметка това е видеоклип със съвсем друга цел. 1 Цитирай
Recommended Posts