sw1tched Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 Не бих се учудил да си е настройка в Cubase. Потърси в help-а или в google. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 Това го правя от доста отдавна, но ако е настройка , не мога да я открия, а в Гугъл няма как да формулирам въпроса за търсачката, изкарва ми всякакви глупости, които нямат нищо общо. п.п. Мерси все пак за всички отговори Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 Кольо, Здрасти! Пробвай с тази функция, поне при мен е така аз съм с тройката, би трябвало и на 4-ката да е така Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Мерси много, само не разбрах какво да пробвам, доколкото видях това е менюто от което се избира аудио драйвера. Какво трябва да направя? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 двете отметки пробвай но това мисля че е ASIO driver in backround и някъде виж в настройките на картата, ако имаш и ASIO също... простя невярвам фабрично Cubase да зацепва при всяко натиснате на други неща.. Цитирай
salt Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Как да го подкарам.Всичко е настроено стандартно.Работил съм с този плъгин на Cubase SX3, a на 5 -цата не ще да изкарава звук.Миди сигнал влиза в плъгина,но аудио не излиза, въпреки че съответната програма е насторена през кой аудиоканал да излиза и той е усилен.Звук няма.Помощ!!! Цитирай
kiusha82 Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Само от този плъгин ли нямаш звук? Цитирай
salt Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Само от този плъгин ли нямаш звук? Да.Само на този.Всикчо си бачка.Поне от дотук пробваит неща.Но засега само на този. Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) Проблемът е решен, благодаря на всички, които ми писаха. След като пробвах с три карти и два Кюбейса, преинсталирах компа и всичко се оправи. Нямам идея за какво ставаше въпрос, но предполагам, нещо с някой скапан драйвер Редактирано Ноември 1, 2009 от kolio_k Цитирай
Gol Men Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Здравейте!!!Бачкам почти две години с Кюбейс 3.С времето изискаванията ми нараснаха и като го понатоваря започва да ми забива.На контролния панел ми дава пик в лентата за процесора и прескача.В момента съм с процесор на Интел-3,33 рам-1,5 ГБ.Можеби нямам подходящ драйвър?Моля за помощ знаещите!!!Благодаря предварително! Цитирай
abstract iv Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 това е нормален проблем, няма процесор който да поема безгранично натоварване!!! Освен размер на cpu-скорост и обем на мемори обаче не си написал изобщо нищо друго като параметри - дъно, кутия/охлаждане, тоя процесор едно или повече ядра е, какъв ти е харда, аудио интерфейс/драйвъри, какъв ос ползваш, как си го конфигурирал и изобщо това компютър само за аудио-продукция ли е или и за това освен всичкото останало? Какви неща слагаш в тия проекти - с аудио тракове ли ги трупаш, с плъгни ли или и с двете, ако ползваш плъгини какви са, мултитимбрали и реверберации ако блъскаш никак не се чуди че ти е тежка работата...! Заради подобни проблеми които неизбежно възникват рано или късно при всеки по тежък проект на компютър хората са създали DSP и ги продават по стотици че и хиляди долари/евро!!! Повече инфо плийс! Поздрави! Цитирай
Nic Toms Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Използвай функцията Freeze. Спестява доста от ЦПУ-то Цитирай
Vincent Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Имам следния проблем при работата ми с Cubase Le4 - при експорт на файлове в някои аудио формат, времетраенето след експорта е ограничено на 4 секунди. Някои има ли идея заще е така ? Освен това по някаква причина като отворя повторно проект инструментите които съм добавил си стоят обаче няма звук , за да могат да се чуят ми се налага при всяко повторно зареждане на проект да ги добавям наново. И слотовете за виртуалните инструменти са само два! в Cubase Le4 - това значи ли че могат само два виртуални интрумента да се добавят. Звуковата ми карта е E-Mu 0404 Usb,и използвам виртуaланите инструменти от EWSO - silver. Мерси предварително на всеки който даде идея по въпроса Цитирай
Gol Men Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 това е нормален проблем, няма процесор който да поема безгранично натоварване... Благодаря ти!!!Сега разбрах че съм далече от истината!Ще ти напиша параметрите на компа а ти ако имаш време ми драсни какво да абгрейтна?Ше спечелиш фен!!!Та значи:CPU-Intel Celeron D356 , RAM-512MB DDR , HDD-160GB ,DVD-RW DW , VGA CF7100 512MB , Sound card-Creative SB Live.Проблемът ми идва когато почна да компресирам.Може би един двуядрен процесор на първо време ще ми свърши добра работа?Работя основно с плъгини,аудиото го ползвам само за микрофона.Виж за плъгините ме затрудняваш:Vstplugins прости моето невежество.Винаги съм подкрепял тезата че,никога не е късно......Поздрави и бъди здрав! Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Определено би усетил промяна ако си вземеш дори най-евтиния dual core на пазара (за интелските говоря, защото нямам наблюдения за АМД, но нищо чудно и те да са си наваксали в последните години). Преди няколко години като смених Celeron на 2.66 с DualCore на 2.00 потреблението на тогавашните ми проекти падна от 100% на около 40%, а след като активирах опцията "multi processing" стана към 20%. Цитирай
Recommended Posts