Тони Николов Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Значи от скоро се уча на тази програма и затова бих искал да попитам, следния въпрос. Там пише, че има някаква drum секция, която обаче посмъртно, не мога да открия!!! Тука въпросът е или аз с моят развален английски, нещо не съм прочел, както трябва или наистина има някакви барабани, които незнам, как и къде да търся!!! Та помогнете, много ви моля. Благодаря предварително Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Искам да се извиня много, че май обърках раздела!!! Цитирай
Guest Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Не ти разбирам въпроса ? Какво очакваш да намериш ? Готови луупове с барабани които да импортнеш, само семпли ли, какво... Какво означава според теб "дръм секция" ? Принципно можеш да си импортнеш MIDI трак с барабани и след това да ги озвучиш с VST инструменти някакви. Цитирай
bassmaniac Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 ....здравей , в Cubase Le има дрьм машина , мисля че се казва ЛМ7 .....намира се : devices- virtual instruments ......след това си правиш миди трак , рутираш изхода му кам ЛМ7 и си готов ..... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Мисля, че получи правилен отговор ^, но тоя плъгин е изключително куц. Ако искаш опитай Steinberg Groove Agent, който може да се ползва и като дръм машина и като плъгин за озвучаване на МИДИ дръм тракове. А освен това има готин и интуитивен юзър интерфейс. Успех! Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Аз ги намерих тези барабани, те са като отделни томове. Аз мога да си ги оудрям с натискане на клавиша. А как мога, за си запиша барабаните на писта?!? И там на Fle пише, Load Bank и Load Insrument, откъде мога да ги "лолдна"?!? И това Steinberg Groove Agent, някъде безплатно по нета ли го има?!? Или си е вътре, че Steinberg пище на тази машинка наречена LM7!!! Извинявайте, че така идиотки ви питам, ам съм на вие с тези програми. Това ми е първата подобна програмка, с която работя. Благодаря Цитирай
Telerig Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 И това Steinberg Groove Agent, някъде безплатно по нета ли го има?!? Моля те не задавай такива малоумни въпроси тук - има си правила прочети ги. А има два големи тракера супер известни в БГ в които си има търсачки използвай ги. Ако пак не може да се справиш пиши ми ЛС ще ти обясня подробно. Не че нещо искам да те засегна - но съвсем малко ти трябва да си помогнеш сам за да ти помогнат и другите. Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 И това Steinberg Groove Agent, някъде безплатно по нета ли го има?!? Моля те не задавай такива малоумни въпроси тук - има си правила прочети ги. А има два големи тракера супер известни в БГ в които си има търсачки използвай ги. Ако пак не може да се справиш пиши ми ЛС ще ти обясня подробно. Не че нещо искам да те засегна - но съвсем малко ти трябва да си помогнеш сам за да ти помогнат и другите. Ок!!! Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Reaper. Туко що я изтеглих, а по същия начин ли се борави с нея, както с Cubase?!? И могат ли от нета, да се теглят звуци за тази програма?!? Инак на пръв поглед ми изглежда яка!!! Цитирай
Guitar_Angel Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Гледам тука доста хора са луднали по ezdrummer-a (в това число и аз ) и процеса на разучаване и опити да си нахвърлям барабани за едно парче се сблъсках със следното. Нахвърлях малко семпли от Open Groove в Cubase-a ама както се досещате трябва да им се изравни темпото... Та въпроса ми е как да се направи това. Порбвах от темпо фикс в транспорт бара ама нещо не постигам необходимия резултат. Семплите които си издърпах от Open Groove продължават да си свирят в различно темпо. Искам да помоля някои, който е успял да разреши този проблем да даде малко инфо. Предварително благодаря Цитирай
bassmaniac Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 ....ako семплите които ползваш не са .REX а обикновен .WAV е нормално да не се стречнат когато ги импотрнеш в проекта.....но много лесно мойеш да им дефинираш темпото ......ако за пример вземем друм лооп селектираи от парвия удар на касата / парво време/ до парвия удар на касата в следващия такт....натисни 'P' така че L i R локаторите да са в началото и края на лоопа......след това Project \ Beat calculatror ...в него пишеш 4 беетс /ако си селектирал само един такт и си в 4/4 / след което натискаш рефреш...сега в полето под беетс имаш темпото на твоят лооп.....натискаш At Tempo Track Start....iii...сега целия проект е в темпото на на твоят лооп..............а ез друмера се саобразява с темпото на проекта!! Цитирай
Guitar_Angel Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Благодаря за съвета ще го пробвам днеска утре и ще пиша какъв е резултата. Цитирай
bobalan Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 на ездрумер е достатъчно да хванеш някое от готовите му мидита и да го плеснеш в кубейса - то си сочи към луповете, наглася си темпото и всичко е ОК. Цитирай
Recommended Posts