Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar_Angel

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    291484379

Guitar_Angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Казано е "в началото бе словото...". Аз предпочитам текста да е готов преди музиката. Справям се и на обратно ама не толкова добре...или така си мисля
  2. Guitar_Angel

    Eastribe

    е тва вече е извън пътя.... брао младеж продължавай в същия дух мноо радва
  3. Guitar_Angel

    New Disease - My Ways

    Ей за тва говоря.... но ми се струва малко дълго за такава песен.
  4. Guitar_Angel

    Cubase/Nuendo

    Благодаря за съвета ще го пробвам днеска утре и ще пиша какъв е резултата.
  5. Guitar_Angel

    Cubase/Nuendo

    Гледам тука доста хора са луднали по ezdrummer-a (в това число и аз ) и процеса на разучаване и опити да си нахвърлям барабани за едно парче се сблъсках със следното. Нахвърлях малко семпли от Open Groove в Cubase-a ама както се досещате трябва да им се изравни темпото... Та въпроса ми е как да се направи това. Порбвах от темпо фикс в транспорт бара ама нещо не постигам необходимия резултат. Семплите които си издърпах от Open Groove продължават да си свирят в различно темпо. Искам да помоля някои, който е успял да разреши този проблем да даде малко инфо. Предварително благодаря
  6. За мене най-якото солото е на Том Морело (Rage Against The Machine) на песента Bulls on Parade от албума Evil Empire. Черпя всички китаристи, любители на дългите, бързи и сложни китарни сола с тази песен.
  7. http://www.guitarcenter.com/shop/product/b...ku=518875%2e326 dedomito еми тва е реалната цена... ако я купиш от Guitar Center с две думи това си е цена за американския пазар т.е. ако живееш там плащаш толкова,ако не.... сорка бате в твоето положение най-добре си вземи едно Скуайар-че за около 200 лева докато се научиш и разбереш какво искаш от китарта и следващия път като си купуваш китарка ще ти е доста по лесно... сега си спомням преди 3-4 години купих за подарък на едно приятелче една ямаха за 360 лева мноооого яка с два двойни адаптера и сингъл между тях, ама убий ме не мога да се сетя модела, но звучеше убиец за тези кинти. п.п. абе най-лесния начин да си избереш китара е да ходиш да пробваш на ред докато някоя ти пасне. все пак купуването на музикален инструмент, не е като да си купиш хляб.
  8. Telerig 10x за съвета. Мого е ценнен. А за китарта пичове не знам ама трябва да я отварям отзад и да проверя спойките, защото друга причина не може да има за да не работи. Ще пиша после какво съм открил...Надявам се да не е нещо сериозно.
  9. джани,.....това не го схванах....... както и да е
  10. Още утре ще отида да проверя и може даже направо да си купя един. Не ме шашкай така за процесора направо ще се побъркам ако съм го скапал. За сега няма признаци това да се е случило... включвал съм го 2 пъти за по 3-4 минути. Нема ли някакви защити вътре за грешен ток? Пробвах да включа китарата дирекно ама пак не ми дава звук. Отворих я отзад и така като гледам спойките са наред. А последно като свирих с нея в щатите всичко си беше наред. Нямам идея какво се случва там. Утре сутринта пак ще пробвам, че нашите си легнаха вече
  11. Ами чесно казано имам един адаптер донесен от Франция, който е от този вид дето има много накрайници (да става на различни неща дето се нуждаят от ток), можеш да му променяш output напрежението и поляритета на тока (плюс отвътре или от вън). Пише че е 600мА и можеш да го нагласиш от 3 до 12 волта. Освентова виждам че пише на гърба "universal ac/dc adapter". Мислиш ли че само това е проблема? Да търся ли точно такъв адаптер за процесора? 9V 2.1А? другото което продължава да ме гризе е, че китарата така или иначе не ми дава звук, по какъвто и начин да я вържа. Някакви предположения?
  12. Здрасти хора, За съжаление ще трябва да започна в този форум като споделя проблема си и помоля някои от вас да ми даде съвет. Та на въпроса....Преди няколко месеца си купих Ibanez RG и процесор Digitech GNX3000 от САЩ пробвах ги там и всичко беше ОК. Преди 2-3 дена се брибрах в БГ и реших да си посвиря намерих си адаптер за процесора и ги навързах нещата както си правех със старата китара и процесор...... мдам и след това ни звук ни стон. Само някакъв неприятен тих брум от колоните и това е Включих си старата китара на мястото на Ибанеца ама пак същото. Включих ибанеца в стария процесор ама пак няма звук. Не знам нещо звука се губи и не мога да разбера от къде идва проблема. (старата китара със стария процесор си бачка нормално) Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем с техника от щатите ще се радвам да сподели как е разрешил проблема. Предполага, че е нещо от тока ама де да знам... Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.