zombie Отговорено Февруари 13, 2010 Share Отговорено Февруари 13, 2010 До колкото знам, част от тях в момента са под името AIR. Но както и да е, важното е, че все още ги има. Все още не съм инсталирала въпросната програма, но се снабдих с нея. При моята версия, тарикатщината им е в това, че програмата не ти разпознава твоята звукова карта, а просто някаква. По този начин е кракната и нямаш нужда от донгъл емулатора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikz Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 ИМАМ CUBASE 5 И СЕ ПИТАХ ИМАЛИ НЯКАКЪВ VST/I ПЛЪГИН КОЙТО ДА СВИРИ И WAVE ФАЙЛОВЕ. ИМАМ КЪМ 2 GB КИКОВЕ,И ДРЪМОВЕ НО ВСИ4КИТЕ СА WAV ФОРМАТ И НЕМОГА ДА ГИ ПУСНА В GROOVE AGENT ONE. ИЛИ ПОНЕ ДА ГИ КОНВЕРТИРАМ ??? АКО ЗНАЕ НЯКОЙ КАК МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР МЕРСИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nic Toms Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 NATIVE INSTRUMENTS BATTERY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikz Отговорено Март 19, 2010 Share Отговорено Март 19, 2010 Пуснах си cubase 5 сутринта и видях 4е halionone го няма в папката с vst плъгините! реинсталнах cubase и пак го няма как мога да го опрявя??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Март 19, 2010 Share Отговорено Март 19, 2010 C:\Program Files\Common Files\Steinberg\VST2 Тук е dll файла на HalionOne. В Cubase- от Plug-in information/ VST 2x Plug-in paths>> насочваш да чете и този фолдер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikz Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 като отворя cubase и искам да заредя save от предишния ден и ми изписва this file could not be opened неможе да ми отваря cpr filove как да го оправя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 Най-вероятно файла е повреден. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Март 26, 2010 Share Отговорено Март 26, 2010 Не откривам нищо по темата, та правя нова. Работя с Nuendo (предимно версия 3), но като live инженер съм свикнал повече с истински плъзгачи и ми е доста неудобно да нагласям автоматизации по нивата с мишката - не мога да преценя добре колко да я бутна. В Nuendo има и тракове за всяка автоматизация, ама и това не е най-удобния и интуитивен вариант...не че не го ползвам често де...ама сега ми попадна един контролер на Behringer (BCF2000 - 8 моторизирани плъзгача, 8 врътки, 16 бутона) и искам да го пробвам с Nuendo...само дето не знам дали е възможно и как се "инсталира" в Nuendo. Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Март 26, 2010 Share Отговорено Март 26, 2010 (Редактирано) http://www.virtualdj.com/homepage/MHansen/...tion_Modes.html Редактирано Март 26, 2010 от bmmusic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Март 26, 2010 Share Отговорено Март 26, 2010 Благодаря, мисля че схванах как става! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vincent Отговорено Април 12, 2010 Share Отговорено Април 12, 2010 При опит за export в Audio Mixdown в Cubase 5 ми излиза следната грешка и екпортът не се получава. При миди експорт няма проблеми. Някой дали може да даде идея за решение на проблема. аудио картата мие E-Mu 0404 a версията на Cubase е 5.1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Какви ВСТ-та и ефекти си наредил? Освен Халион Уан? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vincent Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Не използвам ефекти, а освен HAlionOne използвам "East West Symphonic Orchestra" - Silver Edition Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Направи един миксдаун за проба без Ийст Уест-а, само с Халиона Пробвай също така с друг асио драйвер- Asio4all Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vincent Отговорено Април 26, 2010 Share Отговорено Април 26, 2010 Мерси за съвета, все пак ще кажа как си реших проблема, колкото и странно да е решението Видях че при експорт си използва едим dll файл, и след като го преименувах - нямам проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts