Тони96 Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 (Редактирано) Значи преди година си купих "Zoom G2.1u" и тъй е с USB изход и към него вървеше и програмата "Cubase LE"!!! Започнах да я изучавам, и горе долу съм доволен от нея!!! Вие доволни ли сте от нея?!? Ако знаете по добри програмки(не е лошо, ако могат безплатно да се изтеглят от интернет), кажете им имената, моля ви!!! Благодаря ви предварително!!! Редактирано Март 31, 2007 от Тони96 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Април 3, 2007 Share Отговорено Април 3, 2007 Здравейте първо да кажа Свиря с MIDI Evolution MK 461C през USB 2.0 в PC-то и си пускам метроном. Цък-цък - всичко ок, свиря си и всичко точно. Пускам записа... яко се разминавам с метронома. Започнах да удрям клавишите с малко закъснение след сигнала на метронома и се получава точно Ама така не ми се ще да свиря, та... Има ли някаква настройка или е хардуерен проблем според вас? Т.е. да сменям ли звуковата карта (Creative SB Live! 5.1), при условие, че MIDI-то минава през USB 2.0? Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 И аз имам такъв проблем. Когато метронома свири с миди звуци от Microsoft GS Wavetable SW Synth нещо не е добре. Метронома си цъка нещо а после като пуснеш тупаните се разминава. Решението е да кажеш на метронома да ползва всичко друго ама не и този софт синт Аз примерно ползвам звуците на гитар риг-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 Да.Musicman е прав.Точно от там е проблема...Microsoft GS Wavetable SW Synth има адски голямо закъснение.Единият вариант е този,който musicman ти каза.А другият е да си пуснеш аудио метронома.Това става от менюто Transport=>Metronome Setup...И от излезлия прозорец си настройваш метронома.Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 (Редактирано) Благодаря ви Довечера ще тествам Редактирано Април 4, 2007 от ALBIREO Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 Махнах отметката на "Activate MIDI Click" и оставих само "Audio Click", като съм му задал "Beeps". Бави... Ако е само на MIDI Click - пак бави и то по същия начин, независимо, че избрах за устройство всяко друго, но не и майкрософтското... Какво да правя? SGEORGE - ако можеш ми изпрати screenshot на менюто, как ти си го настроил, за да го настроя и аз така. albireo@cablebg.net ми е пощата. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 6, 2007 Share Отговорено Април 6, 2007 Свалих Cubase SX2 ("легална" ъфрокс)... Та след инсталацията и рестарт на системата иска да се свърже с някакъв сървър да се ъпдейтва. Ама не се свързва... И съответно инсталацията прекъсва. После като се опитвам да я пусна дава съобщение за грешка - No protection device connected. Някви идеи ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Април 6, 2007 Share Отговорено Април 6, 2007 ми да кънектнеш протекшън дивайс... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 6, 2007 Share Отговорено Април 6, 2007 А wtf е протекшън дивайс? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
canev Отговорено Април 6, 2007 Share Отговорено Април 6, 2007 Значи преди година си купих "Zoom G2.1u" и тъй е с USB изход и към него вървеше и програмата "Cubase LE"!!! Започнах да я изучавам, и горе долу съм доволен от нея!!! Вие доволни ли сте от нея?!? Ако знаете по добри програмки(не е лошо, ако могат безплатно да се изтеглят от интернет), кажете им имената, моля ви!!! Благодаря ви предварително!!! Пич ,този процесор е с вграден дръм,нали?На каква цена го взе? Аз чух демото на Г2.1у и ми се стори добра.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Април 6, 2007 Share Отговорено Април 6, 2007 има една версия на H2O , си върви със всичк иекстрри за модела само кликаш два пъти и си готов...58 мегабайта е,ако я засечеш пазарувай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Април 6, 2007 Share Отговорено Април 6, 2007 Значи преди година си купих "Zoom G2.1u" и тъй е с USB изход и към него вървеше и програмата "Cubase LE"!!! Започнах да я изучавам, и горе долу съм доволен от нея!!! Вие доволни ли сте от нея?!? Ако знаете по добри програмки(не е лошо, ако могат безплатно да се изтеглят от интернет), кажете им имената, моля ви!!! Благодаря ви предварително!!! КАТО НАчАЛО Е МНОГО ДОБРЕ, НО CUBASE SX 3 или CUBASE SX 4 ТОВА Е ПЪТЯТ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тони96 Отговорено Април 14, 2007 Share Отговорено Април 14, 2007 Пич ,този процесор е с вграден дръм,нали?На каква цена го взе? Аз чух демото на Г2.1у и ми се стори добра.. Да има около 30 ритъма!!! Имам доста ефекта, които може да контролираш и настройваш сам, с педал е, метален е, и всякакви подобно екстри!!! Аз си го купих миналата година от Русия, но долкото помня, гледах го в София, в магазин Фактор, за около 250лв., ако не се лъжа!! G2.1u, е с педал, a G1.u (май, нещо подобно беше), е същият само че, без педал!!! Заслужава си цената, ако не е и паднал още даже!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Април 20, 2007 Share Отговорено Април 20, 2007 Инсталирах програмката с цел да я ползвам с процесора за бас(Line 6 Bass PodXT), но дали защото съм много неук и неопитен в тази област, не мога да разбера/намеря мястото, където настройвам да записва от там.... Нищо, ама нищичко не разбирам от звукозапис(Creative Recorder, и както и Nero Wave Editor мисля че не влизат изобщо в графата "Софтуер"), така че бъдете милостиви към простата ми душица. Ако е ималот такава тема, се извинявам! И Благодаря предварително! п.с.: в помощ около тази програмка и работата с нея приемам Tips & Tricks всякакви... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2007 Share Отговорено Април 20, 2007 Какво ще пъхаш в това ЮСБ? Аудио интерфейс ли, цифров миксер ли, Line 6 Bass PodXT ли има такава възможност? Дай малко повече инфо относно цялата верига, която смяташ да ползваш, може би ще свършим работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts