zanev 70 Публикувано Ноември 9, 2006 Публикувано Ноември 9, 2006 Здравейте . Снощи докато пробвах саунд на баса излезе това http://media.putfile.com/blues-jam-1 . Става за жица отгоре . Все още не съм разбрал как да пусна файла така че да го изтеглите директно за което се извинявам но може да ми чукнете на скайпа и ще ви изпратя парчето разбира се ако имате желание . адреса ми е Zanev1970 . Цеко Цитирай
adXok Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Не знам къде точно е блусарското, щото на мен с един лек оувърдрайв ше си ми звучи точно като Primus. Идеите ти обаче са къртач!!! Мноу ма кефат Направо тръпки ме побиват като си помисля DeathZone какви солца би спретнал върху тази темичка. Те с Geo бяха правили едно почти съвършено като концепция и стил парче. Потърси някъде из форума от нещата на Geo. Той също е басист... и то много главозамайващ! Жалко че нямам все още китара и ефрктец така... от 8 години чакам за собствена китара, за да мога да си реализирам и аз ра'и'ш ли? Цеко, ти къде си бил досега? Не вярвам рисуването на картини да ти е отнемало 100% от времето. Имаш душа на творец и аз много се кефя на такива хора. Радвам се, че вече си и в този култов форум. Бая вдигаш летвата... ма какво пък, ше слушам и ша се уча! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 (Редактирано) ....Все още не съм разбрал как да пусна файла така че да го изтеглите директно .... Пусни го като и-мейл до: muzikant.org :idea: gmail com :idea: = @ = . че спам ботовете вече са като изкуствен интелект.... Редактирано Ноември 9, 2006 от synchu Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Яко е Качвай го в Гмайла и ще поджемим. Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 9, 2006 Автор Отговорено Ноември 9, 2006 Нещо имам проблем с получаването на е-мейл за регистрация в Gmail интернет доставчика ни прави служебни E-mail и в момента се е спекла системата . ще гледам да се оправя до утре и тогава ще мога да кача парчето за теглене . До тогава знете как - скайпа . или запис в реално време със Wavelab например . Съжалавам за неудобството . Цеко Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Не се регистрирай излишно е - просто от твоята поща с атачмънт го прати на muzikant.org@gmail.com оттам ще си го дръпне всеки. :hello: Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Готово врътнах набързо един примерен вариант new-jam @ zanev 70 Мерси много,хавата наистина е много гот Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 9, 2006 Автор Отговорено Ноември 9, 2006 Боже боже ти му даваш едно басче с бирибани пък той - цяло парче пра"и . Бравас .Много съм доволен . И то свириш точно в стила който най обичам . Мед ми капе ... А за начина по който го правиш няма какво да говоря - цар си . Ще взема да изтупам от прахта още нещичко . Явно имало живот на тази планета ... Цеко Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Братле как ги мислиш тия скали откаде извира толкова разнообразие слагай ги в гмаила да си ги сейвам като файлчета, че определено имам нужда от набор от скали който да комбинирам много съм ограничен честно тва най ми куца...ще се краде и твае няма начин. Цитирай
beatle Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Заради хора като вас се хванах с музика!Браво за парчето! Цитирай
indy Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Сега, вместо да се еб*вам със забивките на Стърн, сядам и започвам да разучавам солата на kolio_k и /след година-две/ съм готов Цитирай
adXok Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 като чух джема с Колио_К, направо Джордж Бенсън да земе да си дигне гарда така... Слушам го и си спомням думите на един приятел, барабанист: - Айде ве, почвайте нещо там, щото така до утре мо'ете да си джвъкате! За жалост баса се позагуби нещо тука!? Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Много ви благодаря приятели,радвам се че ви кефи.За съжаление баса наистина е потънал,ама така е като правя баланса на слушалки. @ indy Това повече или по малко са хави на Стърн и все си мисля,че е по гот да се придържаш към него п.п.Ще гледам днес да го кача в Гмейла Цитирай
tocata Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 (Редактирано) Колио, свири последен бе пич , ти ниакак си слагаш точка, малко трудно след теб , инак пак си разцепил.... Редактирано Ноември 10, 2006 от tocata Цитирай
Geo Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Готово врътнах набързо един примерен вариант new-jam @ zanev 70 Мерси много,хавата наистина е много гот Много хубаво е станало.Браво и на двама ви. Цитирай
Recommended Posts