Fenix Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 RTFM...хм.... пак казвам зависи от дистовете.Според мен (лично мнение ), Метълзоуна винаги звучи зле....но т'ва е въпрос на вкус нъл тъй Разбира се Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Извинявам се че се бутам при китаристите. И на мен никога не ми е харесвал Метъл Зон-а, докато веднъж не го слушах директно в пулт със Sans Amp GT2 след него. Звучеше убийствено добре, което пък иде да покаже, че всяка джаджа има приложение в комплект с друга такава, ама коя точно никой не ти казва. . . . . Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 еми вчера бях при един пич които си е купил цял куфар с камиончета БОС. тва....как се казваше......абе като куфарче и кат го отвориш те са наредени вътре. бяха така : digital reverb > digital delay > chorus > MT2 > compressor > noise reduction. обаче след тия сички длаверки имаше включен behringer di-box кат на налбантов. когато изключих кабинет симулацията на ди-бокса стана кофти звука. през ди бокса звучи като през процесор, супер модулирано и с друга динамика. обаче без него......нещо не се връзваше с пейзажа. така че дет казахте тва че всяка джаджа си има допълнение е вярно. МТ 2 не звучи толкова добре без кабинет симулация /макар че тази на бехрингер е доста изкуствена и модулирана/. не знам, но според мен този МТ2 е направен точно за такова свирене - с много обработка след дистра. просто едно звено от веригата Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Добре това е много хубаво. Ама препоръчайте ми нещичко. За дистовете в Райсинг форс нищо не казахте. А това за Налбантов нещо не съм сигурен. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 ами аз не съм му рекламен агент на Налбантов ама тва бритиш саунд наистина е зверщина! няма да сбъркаш ако го земеш. Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Добре а за диста на Ибанец нещо няма ли да кажете. Щото доста ме грабна и той. А пък ми е по-изгодно. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Аве и аз не съм му агент на Налбантов, обаче Бритиша е наистина як и мисля, че добре ще ти пасне... поне от това което си написал хехе. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Добре а за диста на Ибанец нещо няма ли да кажете. Щото доста ме грабна и той. А пък ми е по-изгодно. Дюд, абе ти луд ли си т'ва съвсем в кръга на майтапа! Ами че ти си си го казал? К'ви съвети, к'ви пет лева? Щом ти харесва диста на Ибанез, кефиш му се, грабнал те е и не'нам си к'ви още отношения си имате с него - взимай го, к'во ни гледаш блоговете и излиянията тук? Всеки си има различен вкус. Аз мога да ти кажа, че Soldano GTO Supercharger e super як педал -вервай ми, ама първо е 2-3-400 евро и второ трябва да се разходиш до Германия най-малко, за да го чуеш! Кат ти харесва нещо си го взимаш и т'ва е. Нали ти си свириш, с твоите уши си го слушаш и т.н. Айде и рок'н'рол форевър Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Между другото какви дистове има наистина в xxxx, понеже и аз си търся. Имате ли представа кой внася Boss в BG, защото ме интересува Boss DS 2 Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Между другото какви дистове има наистина в xxxx, понеже и аз си търся. Имате ли представа кой внася Boss в BG, защото ме интересува Boss DS 2 Абе кой внася Boss не знам, ма в Про Мюзик-а винаги има босове и то доста. В xxxx дистовете не ме кефят. Слушах веднъж един и беше некъф гаден. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Абе кой внася Boss не знам, ма в Про Мюзик-а винаги има босове и то доста. А това къде се намираше точно, не беше ли на ул. Поп Богомил или нещо такова ? Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Абе кой внася Boss не знам, ма в Про Мюзик-а винаги има босове и то доста. А това къде се намираше точно, не беше ли на ул. Поп Богомил или нещо такова ? Поп Богомил 16 ама нaй- ще ти е лесно да влезеш в сайта им www.promusic.bg и от опцията e-mail, да им пишеш. Човека е доста отзивчив Каквото те интересува и ще разбереш Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Thanx за инфо-то. Влязох в сайта и това, което имат изглежда доста добре И има въпросния Boss DS 2 и други неща които ме интерсуват. Ще намина от там до два-три дни. Редактирано Февруари 10, 2005 от Angry Samoan Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Избора на дист. е елементарен забравих да отбележа : Boss DS1 или Boss DS2 Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Избора на дист. е елементарен забравих да отбележа : Boss DS1 или Boss DS2 Това е най-доброто разбира се, спор няма Цитирай
Recommended Posts