vovcho Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 ДС1 вече имах. Не ми върши работа. Утре отивам на попа (Богомил) да гледам и там. И кво Боби викаш, че са гадни тея в Райсинг Форс. И аз така знам. Аре ако не ти се свиди ми донеси утре метал зоун-а да го пробвам. Ще ти го върна когато кажеш. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 ДС1 вече имах. Не ми върши работа. Утре отивам на попа (Богомил) да гледам и там. И кво Боби викаш, че са гадни тея в Райсинг Форс. И аз така знам. Аре ако не ти се свиди ми донеси утре метал зоун-а да го пробвам. Ще ти го върна когато кажеш. Казвам просто че не ми хареса как звучи Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 ДС1 вече имах. Не ми върши работа. Утре отивам на попа (Богомил) да гледам и там. И кво Боби викаш, че са гадни тея в Райсинг Форс. И аз така знам. Аре ако не ти се свиди ми донеси утре метал зоун-а да го пробвам. Ще ти го върна когато кажеш. Какво точно не ти харесва в Boss DS1 ? Това е един от най-популярните дистове. В интерес на истината ти какъв стил искаш да свириш с него ? Ако ти трябва за брутален Dеath Metal опредлено не е най-добрият вариант, но за всичко останало според мен е ОК. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Boss DS2 разбира се е по-добрият вариант от DS1 според мен Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Не е това, което търся просто. Много си ме кефи, ама не е за мен. Неща да свира death метал, ама неща и Ac/Dc да свира. Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Избора на дист. е елементарен забравих да отбележа : Boss DS1 или Boss DS2 Това е най-доброто разбира се, спор няма Добри са, но само ако имаш и подходящ китарен усилвател. Сами по себе си звучат доста зле, същото важи и за МТ2. Иначе за свирене директно, без да се минава през китарен усилвател/колона е просто задължително да се минава през някаква спийкър симулация. Колкото до спийкър симулацията на DI Box-а на Берингер - върши работа, но за съжаление твърде силно реже високите и звука не е особено прекрасен. Ефектите на АМТ са супер яки ако ще свириш без китарен усилвател, просто спийкър симулацията им е много добре балансирана и резултатът особено кефи. Ако не те притеснява лекият шум (тези животинчета не са безшумни като босс-а), по-добро от тях трудно ще намериш. Аз имам fatal tube, пробвах и dist station2 - супер яки са. Специално dist station-a e много близко като усещане до МТ2-то, но има доста по- ... хммм как да се изразя - жив звук. Абе много кефят Но в крайна сметка ти си знаеш кво те кефи като звук. Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Между другото какви дистове има наистина в xxxx, понеже и аз си търся. Имате ли представа кой внася Boss в BG, защото ме интересува Boss DS 2 Абе т'ва "remote" на диста за к'во е?! Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 "remote" входа е за включване на футсуитч педал за превключване в режим турбо дисторжън Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 "remote" входа е за включване на футсуитч педал за превключване в режим турбо дисторжън Хмм, нормално е да последва въпроса: "Каква е разликата и какъв е другия режим?" (в обратен ред ) Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Ако не те притеснява лекият шум (тези животинчета не са безшумни като босс-а), по-добро от тях трудно ще намериш. А кой Босс има толкова гейн!? Абсолютно нормално е! Кой реален амп няма шум при много гейн!? И защо се проивзеждат нойс гейтове !? :green: Редактирано Февруари 11, 2005 от Nalbantov Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Ако не те притеснява лекият шум (тези животинчета не са безшумни като босс-а), по-добро от тях трудно ще намериш. А кой Босс има толкова гейн!? Абсолютно нормално е! Кой реален амп няма шум при много гейн!? И защо се проивзеждат нойс гейтове !? :green: Апсолутно :green: Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 И защо се проивзеждат нойс гейтове !? :green: Апсолутно :green: Заради многото гейн се произвеждат А многото гейн за к'во се произвежда си мислех, че знам преди 4-5-6 години, с'а вече знам, че се произвежда, заради това, което си мислех, че знам, ко ме разбирате хехехехе... Цитирай
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Заради многото гейн се произвеждат А многото гейн за к'во се произвежда си мислех, че знам преди 4-5-6 години, с'а вече знам, че се произвежда, заради това, което си мислех, че знам, ко ме разбирате хехехехе... Аз си мислех че схващам ама не можах. Та к'во казваше, че ми убягна мисълта ти като пролен бриз. А за брутален Death Metal какъв ефект да се използва. Разбрах по думите на някои изказали се, че Death Metal не е толкова добър. Друго си е ухото да чуе ама... :think: Нещо на звук ми требе като Gorefest '91 много брутъл. :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 И защо се проивзеждат нойс гейтове !? :green: Апсолутно :green: Заради многото гейн се произвеждат А многото гейн за к'во се произвежда си мислех, че знам преди 4-5-6 години, с'а вече знам, че се произвежда, заради това, което си мислех, че знам, ко ме разбирате хехехехе... аве да ти кажа ако си Ерик Клаптон хич беля не ти требе гейн но аз поне квото слушам и правя си требе гейн Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Знам един пич дето е навътре с китарите и ползва и DS1 i DS2 зависи от целта. Но както каза колегата Бос е универсален дист. ефект. Особено ако не дрънкаш някви бруталии. Аз и от DOD-то си съм си дофолен ;-)) скромно момче съм ахахах Цитирай
Recommended Posts