abstract iv Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Купи си свястна саунд карта ако питаш мен !!! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) Е и това е вариант, кво мислите за тази карта. Редактирано Януари 29, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
Enchanter Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Благодаря на тези, които се опитват да ми помогнат ... ... всъщност забравих да отбележа, че изходния сигнал минава през обикновената саунд карта на компютъра, а не през M- Audioto. Възможно ли е от там да идва проблема с дилея? Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Е що не записваш през M-AUDIO-то ??!!?? Цитирай
Enchanter Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Аз записвам през M-Audioto, но чувам звука през обикновената. Още утре ще си приспособя слушалките, за да мога да ги включа в M-Audioto и ще опитам. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) ASIO4ALL Редактирано Януари 30, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
abstract iv Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Е и това е вариант, кво мислите за тази карта. Аз съм с такава и съм изключително доволен, всичките ми подобни ядове с латенция и закъснения при мониторинг езчезнаха в дън земя, също страшно ми харесаха вградените и микрофонни преампове, 10 входа+10 изхода и съраунд съпорт, бе напълно доволен с две думи !!! Някои хора вероятно биха предпочели за тези пари е-mu 1212m което също е хубав вариант, тя се води че има същите конвертори като на Pro Tools HD рак-интерфейсите и идва с доста повече фрий софтуер в кутията от Delta 1010LT (Sonar LE, Cubase LE, Wavelab Lite, Ableton Live Lite, Amplitube LE и прочие...!) ! Eдинствения проблем за мене на e-mu-то е че тя ако не съм в грешка май не подържаше съпорт за MacOS и ако човек реши да мине един ден на mac може да се наложи да си купува и нова саунд-карта... Цитирай
Paldi Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 ASIO4ALL е и к'во ? инсталирано е и като му задам на асио изключва напълно ... Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Еми, то ASIO-то си има и негови настройки, къде го избираш!!!?? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 При мен АСИО4АЛЛ не работи изобщо. Крашва се Кюбейса веднага. На два компа с вградени Риълтек "карти". Така че не разчитай напълно на тия драйвери. Някой път работят супер (пускал съм), някой път не. Може би зависи от версията, не съм си играл с всички релийзи. Успех! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Оу, това е кофти! Значи, наистина май не бачка на Реалтек'97, еми при мене за сега работи, щото съм с SaundMax, и тя е вградена карта. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Не съм категоричен! Може би само на някои не работи, а може би конкретни релийзи. Нямам цялото време на света, за да тествам, нито ме интересува толкова. Просто ми направи впечатление тия дни и реших да му кажа на фена да го има предвид! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) По принцип си прав, но един пич каза, че му е тръгнало и той е със AC'97, ама със 100 латенция и много много шум при Амплитуб и дгугите китарджийски програми, обаче като е пуснал софтуера самостоятелно! А ако го пуснел в Кюбейс и го ползва като ефект към вече експортнат wave файл, нямало накакав шум. Странна работа и при мене е тъка, а пък искам да ми е тъка като си свиря в реално време. Редактирано Януари 31, 2008 от Stelian Tomov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Приготвяш 150-200 лева за сносен аудио интерфейс и се раждаш. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Точно това и ще направя, само да избера звукова карта! Цитирай
Recommended Posts