Baby Thomas Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Ето на това попаднах, благодарение на един френд: => ЕНТЕР Звучи много интересно и обещаващо, дано да помогна на хората, които биха могли да се възползват от него! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Юли 15, 2006 Share Отговорено Юли 15, 2006 Здравейте. Може би тази тема е разглеждана вече - но поне аз не успях да намеря подобна. Интересува ме - аз съм с Аудиджи и нямам АСИО. Ако му сложа - какво ще се промени и голяма ли ще е промяната. БЛАГОДАРЯ!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 15, 2006 Share Отговорено Юли 15, 2006 (Редактирано) ASIO - то служи за минимализиране на входно-изходното закъснение на картата. Това е специален драйвер, касае само АСИО - поддържащите проиложения(като VST хостове например). Иначе не влияе на останалата функционалност на картата. Аз ти препоръчвам KX драйверите - малко са сложнички, но са много функционални. Редактирано Юли 15, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Юли 15, 2006 Share Отговорено Юли 15, 2006 Дааа... КХ драйвърите са доста приятни... Те са като оптимизатор на една не толкова добра звукова карта към нещо по-добро Има идея в тях, но наистина са малко сложни... Минава си време докато човек се нагоди към тях За щастие свикне ли се, няма откачане, имам си няколко зарибени на тема КХ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zigi Отговорено Август 2, 2006 Share Отговорено Август 2, 2006 Браточки аз преди си бацах с Риг 1 ама ся излезна 2, който е по-як и има така ефекти от сорта на "System of a Crown", "Marylin is beautiful", "Rammstone", "Defsounds", "Slip not" и т.н. Аз бях питал някъде ама не помня къде и ме бяха пренасочили към www.guitargeek.com да търся чейнове. Ама там няма готови за гитара ми са някакви дето пробвах да си ги направя ама нещо не станаха. Та идеята ми е някой знае ли от каде мога да си свалям Банки и Чейнове? Айде мерси наздраве Зиги. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Август 3, 2006 Share Отговорено Август 3, 2006 Е ти пък нищо нещеш.. поиграй си малко и ще си направиш готин саунд... всеки иска на готово ей... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zigi Отговорено Август 3, 2006 Share Отговорено Август 3, 2006 Така е не съм отрекъл. Зех да правя някакъв чейн на Нирвана и то там има няккави ампове някакви такива дето в рига ги няма. И не знам кое би било близно не съм такъв експерт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNightRider Отговорено Август 8, 2006 Share Отговорено Август 8, 2006 E добре де. Вързах сичко както трябва, обаче в Cubase-a не чувам китарата изобщо Свалих драйвера, всичко ОК.. ама нема - не се чува. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Август 31, 2006 Share Отговорено Август 31, 2006 Здрасти хора, имам един проблем при запис, който честно да си кажа срещам за първи път. Всъщност дори не съм сигурен дали е за тука темата ама... Значи, записвам със Адоби Аудитишън, китарата в компа директно без ДИ Бокс (щот не'ам). Саунд картата ми е Сигма Тел Аудио 97 (става дума за лаптоп и това са стандартните). Получава се следната работа. Пускам си бекинктрака и почвам да свиря и всичко ок. След това обаче готовия продукт в началото е ок и като минат 10тина секунди (всъщност чак тогава се усеща) и това което съм записал сяка почва да се забавя. Все едно свиря извън времето. И нотите са едни такива сякаш баавно изсвирени, но не забавени (така че да им се промени октавата) ами все едно с плъгин. Аз досега с тоя лаптоп не съм записвал щото го имам отскоро и не съм пробвал с други програми. Работата е там, че аз пробвах да записвам за първи път преди два дена и в началото на първата песен беше ужасно дразнещо. Аз реших че нещо друго си се е прее*ало и реших да сменя песничката и всичко си беше ок. На другия ден обаче, колкото и да сменях песните... к***ц. Адски много дразни. Не мога сега да пусна семпли, защото заминавам, но в момента в който се върна ще се позанимая, защото живо ме интересува това. Реших да пиша все пак сега, пък после ще има да си четааа. Дано някой да има идея. П.с. като записвам нещо без бекингтрак и някак си не го усещам това забавяне, сякаш ок ми звучи. Ето това примерно си е ок, пък и няма как да се усети забавяне (не е свирено нито с метроном нито с нищо) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 1, 2006 Share Отговорено Септември 1, 2006 отиди на опшънс - има една отметка CORRECT DRIFT IN RECORDS - или нещо от сорта сложи я и като запишеш трака, след това трябва да изчакаш малко за да го пресметне изнервящо е но го оправя и няма забавяне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellfire Отговорено Септември 1, 2006 Share Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) Баааааа и аз(ние) имахме същия проблем преди седмица ... точно както каза ти ... в началото си е ОК... после се забавя ... все едно си нямам идея какво е метроном и за първи път се хващам да записвам .... някой да хелпне .... П.С. май ще си изровя стария кул едит от цд-тата и няма да са занимавам с глупости. П.С.2 За коя версия говорим ? Редактирано Септември 1, 2006 от hellfire Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 1, 2006 Share Отговорено Септември 1, 2006 ^абе прочети ми поста и спрете с мъките най-накрая това е опцията друга ням на кул едита пак е така хората за това са я сложили тая отметка там ама кой да гледа......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellfire Отговорено Септември 1, 2006 Share Отговорено Септември 1, 2006 абееее айде тогава и кажи на 2.0 къде е тая въпросна отметка ... плииййййззз ... хелп да леймърс.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Септември 1, 2006 Share Отговорено Септември 1, 2006 отиди на опшънс - има една отметка CORRECT DRIFT IN RECORDS - или нещо от сортасложи я и като запишеш трака, след това трябва да изчакаш малко за да го пресметне изнервящо е но го оправя и няма забавяне Мерси човече, ще погледна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 1, 2006 Share Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) абееееайде тогава и кажи на 2.0 къде е тая въпросна отметка ... плииййййззз ... хелп да леймърс.... е според теб къде може? опшънс - сетингс едва ли ще я сложат при ефектите ;) Редактирано Септември 1, 2006 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts