Mecho Публикувано Октомври 18, 2004 Публикувано Октомври 18, 2004 Привет на всички , едно от любимите ми, взимащи дъха :shock: , китарни сола: Dokken - Tooth and Nail на китарата е George Linch. Може да свалите mp3-та от: http://rack2.free.evro.net/server11/Fox-ki...kid/Mp3/Dokken/ Поздрави, Мечо Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Нещо мие скапан компа, или мп3-ките са с наистина лошо качество ? иначе биват. мене лично ме кефят по-мелодичните сола от типа на Rhapsody и Luca Turilli. To не че не е почти съшото де Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Обожавам солата на Турили, подобно на Mephistopheles... независимо, че доста приличат на тези на Малмсийн... Примери: Солото на Unholy Warcry, Where Heroes Lie, Adony Is My Name... Солата на Dark Moor, тези на Magica (незнам, дали сте ги чували тези румънци, що за страхотна музика свирят) Като цяло не ми допадат "рокаджийските" сола, каквито правят повечето рок/метъл групи.... обичам по-класическия привкус Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Мен лично много ме кефи солото на Kirk Hammet в Em I Evil на Metallica не знам но много добре ми звучи и ми е някак любимо.... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 аз пък от около месец слушам поне по 10 пъти на ден парчето на Пат Матини To The End Of The World, има уникално соло, изключително изразително, всяка нота е на мястото си и е част от фраза, абе който е слушал Пат знае за какво говоря, а който не е - дръпнете да чуете как седят нещата в джаза Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 любими китаристи Chuck Shuldiner и John Petrucci. Всичко тяхно кърти, особенно бавните сола в по-старите албуми на ДТ Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 1999 - Greg Howe албум "Ascend" парчето "tales told" ! 8) Цитирай
Begemot Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Steve Vai - Tender Surrender.... i wsi`kite mu drugi solca Цитирай
bulby Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Трудно ми е да определя. Имам много любими сола. Повечето са на Chuck Shuldiner, John Petrucci, Joe Satriani, Andy LaRoque, Marty Friedman... Иначе най ме размазва бавното соло в Master of Puppets, което се изпълнява и от Helfield и от Hammett. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Солата на Rhapsody къртят отвсякъде ей !!! Сори че се повтарям, но за мене Luca Turilli е най големия звяр. Незнам дали сте чували на Rhapsody песента Gargoyles, angels of dark (или of stone беше, не съм сигурен) Е там има един момент около 2 мин. който е супер лудо соло само с акомпанимент на клавир тук-таме. Е тва нещо ме влудява !!! Такива арпежи НЕ БЯХ ЧУВАЛ :twisted: Цитирай
bulby Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Мен пък такива сола точно не ме кефят особено. Сигурно точно защото много приличат на Малмстийн, а аз него не мога да го дишам. Днеска яко слушах Megadeth и какво да кажа... Marty Friedman rules ! Цитирай
musicman Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Любимите ми сола ? Nuno Bettencourt - Play with me особенно... иначе тоя човек няма слабо соло ... и песен. Accept - Fast As A Shark Judas - The Hell Patrool Shanaia Twain - When ;-) Dire Straits - You And Your Friends Pink Floyd - On The Turnig Away, Shine On You Crazy Diamond Gary Moore - Stil Got The Blues, Parisian Walkaways като се сетя ще напиша още ;-) Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Musicman с това изявление за Нуно печелиш персонално 3 бири от мен по избор на марката Rest In Peace жицата също е изключително добра...уф всъщност като се сетя наистина няма слабо соло мога да изброя по памет поне още 10 парчета.... Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 Shanaia Twain - When ;-) Брях!Че и тя ли започна сола да праска?! :shock: Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 20, 2004 Отговорено Октомври 20, 2004 Всичките сола в Dragon's Kiss (знаете на кого) от до. И по тази логика, всичките сола и в Perpetual Burn (също знаете на кого). 8) Цитирай
Recommended Posts