AXE Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 Пич, аре дай адреса на магазина със самозалепващото алуминиево фолио, бе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Октомври 31, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2006 Тръгваш от Плиска към Шипченски Проход по Коперник и на пресечката с Галилео Галилей има железария и вътре алуминиево самозалепващо се фолио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 (Редактирано) Според мен такова алуминиево има в почти всеки железарски магазин... Аз с първото си влизане открих такова - например в един малък такъв на "Ботев", срещу "Конрад" ..или малко по-нагоре към 5-те кюшета. Цената е около 5 кинта за 10-20 мерта (ако не бъркам за мертажа)...не помня ширината...имаше 2 модела. Вносно е някакво. Имаше и родно на около 3 лв. Редактирано Октомври 31, 2006 от alexthegreat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Октомври 31, 2006 Share Отговорено Октомври 31, 2006 Мерси и на двамата за инфото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 1, 2006 Share Отговорено Ноември 1, 2006 Алуминиевото самозалепващо се има в магазините дет продават строителни материали. Служи за облицоване на топлоизолационната вата с която омотават някои тръби и въздухопроводите на климатичните системи... Нещо такова. Поне аз на такива места съм виждал да го ползват. Бях го гледал на няколко места, но дали алуминиевото ще е само залепващо се или не, то пак не може да се запоява а това е проблем .. и то не малък... Относно медното. Наистина е кът, и е скъпо заради самата мед Това което сме си говорили с Разбойника е наистина, че най-евтино е такова против буболечки по дърветата. Другото е от stewmac, но и там с познати и тн... Друг източник за медно фолио е farnell.com -търсете copper tape и гледайте какво излиза и на какви цени (цените не са хчи евтини) A от фарнел може да са поръчва през фирма comet.bg. Имаше 1 фирма стилмет (или нещо подобно) които имаха медно фолио в софия, ама мисля, че тяхното е дебело и се продават на квадратен метът, и излизаше към 80 лева листа За Конрад за пръв път чувам, че внасят. Ако е така ще проверя, макар, че те са дезориентирани и обикновено казват "Абе имаше, ама дали ще имаме пак не знаем" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Ноември 1, 2006 Share Отговорено Ноември 1, 2006 Друг източник за медно фолио е farnell.com...цените не са хчи евтини Определено! 10 паунда за ролка 19мм Х 3м Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 1, 2006 Share Отговорено Ноември 1, 2006 http://uk.farnell.com/jsp/endecaSearch/par....jsp?sku=751522 £4.17 така е по-добре.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ditronix Отговорено Ноември 1, 2006 Share Отговорено Ноември 1, 2006 82 мм.Х1 м.-7(седем) лева,дебелина 0,1 мм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Ноември 1, 2006 Share Отговорено Ноември 1, 2006 Откъде това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Ноември 3, 2006 Share Отговорено Ноември 3, 2006 Току що се връщам от магазинчето, което а_panov препоръча и съм много щастлив Имаше 2 вида самозалепващо алуминиево фолио - 5 и 10см широко, и двете по 45м. Тънкото е 10 кинта, широкото - 18. Води се "Алуминиева лента" и пише че се използвало за климатични инсталации Производител е Anker - Гърция, вносител е "Практика БГ" - 02/9790970 Дано и аз съм бил полезен на някой. А събота май ще се екранира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 а медно няма ли ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 5, 2006 Share Отговорено Ноември 5, 2006 А медна екранираща боица някой виждал ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 6, 2006 Share Отговорено Ноември 6, 2006 А медна екранираща боица някой виждал ли е? Боята не е медна, просто е провеждаща електричество (или аз поне така си мисля съдейки от тъмният и цвят) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 6, 2006 Share Отговорено Ноември 6, 2006 Не е медна, по-скоро е на някаква графитна основа (мога и силно да греша ! , но на такова ми мяза гледайки Фрамус китарата ми, която е екранирана точно с такава боя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Ноември 6, 2006 Share Отговорено Ноември 6, 2006 (Редактирано) А медна екранираща боица някой виждал ли е? http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_p...ding_Paint.html 236 ml е $28.56 (към 43 лв). С това количество ми се струва, че могат да се боядисат поне 5 - 6 китари (кухините на адаптерите и тази на потенциометрите) , което прави около 8 левчета за китара. Иначе и на мен ми изглежда да е на графитна основа. Редактирано Ноември 6, 2006 от niki123bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts